1. Avaleht
  2. Haridus
  3. NOORED ÕUE I Kristiine noortekeskus kolib suvised tegevused parkidesse ja haljasaladele
NOORED ÕUE I Kristiine noortekeskus kolib suvised tegevused parkidesse ja haljasaladele

NOORED ÕUE I Kristiine noortekeskus kolib suvised tegevused parkidesse ja haljasaladele

Tänasest alustab Kristiine noortekeskus uute välitegevustega. Välinoortekeskuse formaadis toimuvad kohtumised ja tegevused nii keskuse hoone kõrval haljasalal kui ka linnaosa parkides ja puhkealadel.

„Kui mais kogusid populaarsust iganädalased rattamatkad, siis nüüd alustab Kristiine noortekeskus ka teiste välitegevustega. Baaskohaks saab noortekeskuse kõrval asuv Sõpruse puiestee 6 muruplats. Noortekeskuses olevad vahendid viiakse õue, noored saavad suhelda noorsootöötajatega ja omavahel, toimuvad erinevad mängud ja meisterdamine. Halva ilma korral toimuvad tegevused maja siseruumides,“ kirjeldas noortekeskuse plaane Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Välinoortekeskuse selle nädala tegevuskava:

• Esmaspäeval 8. juunil ja teisipäeval 9. juunil kell 15.00 – 19.00: välinoortekeskus Kristiine noortekeskuse kõrval, Sõpruse pst 6 muruplatsil.

• Kolmapäeval 10. juunil kell 15.00-19.00: Noortekeskus Kotkapoja haljakul, oleme telgiga pargis noortele olemas, lisaks korraldame erinevaid lõbusaid tegevusi. Kell 16.00 on meisterdamine ja 18.00 – õuemängud.

• Neljapäeval 11. juunil toimub koolivaheaja matk Nelijärvele „Järvede tuur“ (eelregistreerimisega, 20 kohti).

Välitegevuste kõrval jätkab Noortekeskus ka oma online-programmiga. Nii saab sel neljapäeval 11. juunil tutvuda virtuaalselt linnaosavanem Jaanus Riibe igapäevase tegevuse ja tööga, esitada omapoolseid küsimusi ja kommentaare. Kohtumine toimub Kristiine noortekeskuse sotsiaalvõrgustiku Instagram’i lehel terve päeva vältel.

Head Uudised GoodNews