1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Noortekeskused tutvustavad noorsootööd õppivatele tudengitele oma tegevust
Noortekeskused tutvustavad noorsootööd õppivatele tudengitele oma tegevust

Noortekeskused tutvustavad noorsootööd õppivatele tudengitele oma tegevust

Noortekeskused tutvustavad noorsootööd õppivatele tudengitele oma tegevustNoorsootööd õppivad tudengid ja õppejõud osalevad 29.-30. oktoobrini ringreisil, et tutvuda noortekeskuste tegevusega.

Eesti Avatud Noortekeskuste Ühenduse (Eesti ANK) eestvedamisel toimuval ringreisil osaleb 47 inimest Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiast ja Tallinna Ülikooli Peadagoogilisest Seminarist. Õppekäigu eesmärk on tutvuda noortekeskuste kui potentsiaalsete tööandjate ja
praktikakohtadega. Lisaks võimaldab visiit paremini tajuda noortekeskustes tehtava töö väärtust ja võimalusi.

“Ringreisi kavandades soovisime, et nii õppejõududel kui üliõpilastel oleks selgem pilt noortekeskuste ootustest tulevaste töötajate suhtes,“ ütles Eesti ANK projektijuht Pille Rokk. „Tahame üliõpilaste ja õppejõududega jagada noortekeskuste muresid ja rõõme, selgitada
noortekeskuste väärtust noortele ja kogukonnale ning luua dialoog ülikoolide ja noortekeskuste vahel, et näidata ja jagada häid praktikaid.”

Ringreisi raames külastatakse esimesel päeval Rakvere Avatud Noortekeskust ja Paide Avatud Noortekeskust. Teisel päeval tutvutakse Põltsamaa noorte- ja elukestva õppe keskuse tegevuse ning Eesti ANK töökorraldusega.

Õppereis toimub projekti “Eesti ANK eestkoste tagamine” ja seda rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Head Uudised GoodNews