1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. NOORTEPÄEV PÕLVAMAAL! Põlvamaal tähistati rahvusvahelist noortepäeva aktiivsete tegevusega Põlva rannas
NOORTEPÄEV PÕLVAMAAL! Põlvamaal tähistati rahvusvahelist noortepäeva aktiivsete tegevusega Põlva rannas

NOORTEPÄEV PÕLVAMAAL! Põlvamaal tähistati rahvusvahelist noortepäeva aktiivsete tegevusega Põlva rannas

Põlvamaal tähistati rahvusvahelist noortepäeva aktiivsete tegevusega Põlva rannas12. augustil tähistati kogu maailmas rahvusvahelist noortepäeva, mis on algatatud ÜRO poolt 1999. aastal. Noortepäeva tähistamine on ka Eestis pikaajalise traditsiooniga sündmus, mille raames korraldatakse noortele erinevaid tegevusi, tutvustatakse noortevaldkonda ja selle mitmekesisust.

Noortepäeva Põlvamaal tähistati Põlva rannas, kus Põlva Maavalitsus koostöös Põlvamaa Noortekogu ja Põlva Avatud Noortekeskusega organiseeris noortele erinevaid tegevusi. Võimalus oli osaleda orienteerumises ja bingomängus, proovida kätt vibulaskmises, saada kogemus päästevesti ja päästerõnga õigesti kasutamisest ning alkoprillidega takistusraja läbimisest. Kõige populaarsemaks osutus mullijalgpalli turniir, kus osales kokku üheksa neljaliikmelist võistkonda.

Noortepäeva organiseerimisele ja õnnestumisele aitasid lisaks korraldajatele kaasa: Põlva Vallavalitsus, Serviti Tantsutüdrukud, Politsei- ja Piirivalveamet, Päästeamet (Merily Liivoja), MiPo Company OÜ, Iriscorp Transport OÜ, Toftani Metsandus OÜ, Jõelaev Lonny, A.M. Raietööd OÜ, Epp Metsaluik, Renar Kihho.

Head Uudised GoodNews