1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Õhtut modereerib Jüri Muttika! Kolmapäeval esitletakse Eesti Pressifoto 2016 aastaraamatut
Õhtut modereerib Jüri Muttika! Kolmapäeval esitletakse Eesti Pressifoto 2016 aastaraamatut

Õhtut modereerib Jüri Muttika! Kolmapäeval esitletakse Eesti Pressifoto 2016 aastaraamatut

Kersti Kaljulaid Foto: Tairo Lutter
Kersti Kaljulaid
Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeval, 29 märtsil kell 17.30 toimub Viru keskuse Rahva Raamatu poes Eesti Pressifoto 2016 aastaraamatu esitlus. Kohal on raamatu autorid, kes jutustavad põnevaid lugusid fotode saamisloost, ning ka persoone, kes raamatusse välja valitud fotodele jäänud.

Eesti pressifoto 2016 aastaraamatusse on kogutud parimad lood ja hetked. See on ainus raamat, mis koondab kokku kaameraga tabatud hetked ja olulised lood läbi 2016. aasta. Raamatus on fotosid, mis tekitavad küsimusi ja valusat vastukaja. Eesti Pressifoto 2016 aastaraamat on aus  raamat, sest foto ju ei valeta.

Õhtut modereerib Jüri Muttika. Autorite vahelise vesrtlusringi teemaks on sümbolid ja märgid (kehakeel), mis mõjutavad või muudavad meie elu. Mis keelt räägivad sümbolid piltidel? Miks mõned pildid ajavad meid marru? Kuidas esitleda sümboleid, et neid mõista? Mis on lubatud ja mis on keelatud?

Esitluse päeval saab raamatu soetada soodsama hinnaga ning on hea võimalus koguda piltidele autogramme.

Kuna käimas on EV 100, siis kutsutakse kõiki fotograafe ja liidu liikmeid fotografeerima juba praegu olulisi sündmuseid ja üritusi. Järgmine aastaraamat on pühendatud Eesti Vabariik 100-le.

Head Uudised GoodNews