1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. OMA RAHVAGA TAAS KOOS I Laatsi eelmine plaanitud tunnine vastamine kujunes maratoniks
OMA RAHVAGA TAAS KOOS I Laatsi eelmine plaanitud tunnine vastamine kujunes maratoniks

OMA RAHVAGA TAAS KOOS I Laatsi eelmine plaanitud tunnine vastamine kujunes maratoniks

Seoses koroonaviirusega kaasnevate piirangutega tuleb linnaosa valitsusel kasutada mustamäelastega suhtlemiseks muid võimalusi.

Mustamäe Linnaosa Valitsus teeb kõik selleks, et ka ilma otsekontaktita oleks inimestel võimalus jõuda oma küsimuste ja probleemidega vajalike lahendusteni. Selleks ongi korraldatud 15. veebruaril Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laatsi kodanike vastuvõtt telefoni teel.

„Oleme olnud sunnitud piirama otsekontakte, ka kodanike vastuvõttu. Suur osa meie elust on kolinud internetti ja telefoni. Oleme pidanud õppima suhtlema, probleeme lahendama ja üksteisele toeks olema. Hiljuti olin küsimuste-vastustega otse-eetris FB kaudu ja inimeste huvi oli nii suur, et plaanitud tunniajaline küsimustele vastamine kujunes kahe ja poole tunniseks „maratoniks“. Täna jätkan mustamäelaste küsimustele vastamist, aga sedakorda telefoni teel,“ rääkis Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Küsimusi linnaosavanemale saab esitada 15. veebruaril kella 16-18 telefonile 645 7590. Ajaliste piirangute tõttu palutakse arvestada, et igale helistajale on tagatud kuni 10 minutit, kuid ükski küsimus ei jää vastuseta.

Head Uudised GoodNews