1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Õpilasfirmad saavad koolitust, kuidas müüa söest valmistatud jäätist
Õpilasfirmad saavad koolitust, kuidas müüa söest valmistatud jäätist

Õpilasfirmad saavad koolitust, kuidas müüa söest valmistatud jäätist

Täna koguneb Tallinnasse EBS-i hoonesse üle 100 õpilasfirma esindaja, et saada üksikasjalikku koolitust oma toodete ja teenuste parimaks turustamiseks. Õpilaste äriideed ulatuvad söejäätisest kuni vaimse tervise koolituste pakkumiseni.

Laupäevasel koolitusel saavad õpilasfirmade esindajad juhendeid ekspertidelt erinevatelt elualadelt, kes jagavad teadmisi nii müügis, juhtimises, tootearenduses, raamatupidamises kui turunduses. Koolitust korraldava JA Eesti ekspertide kõrval jagavad kogemusi esindajad Coca-Cola HBC Eestist, Tallinna Lennujaamast, AS-ist Infotark, Tartu Ülikoolist ning Tallinna Reaalkoolist. Koolitus toimub EBS-i ruumides aadressil Lauteri 3.

Iga aastaga muutub õpilasfirmade pakutavate toodete ja teenuste valik üha suuremaks ja leidlikumaks ning vähem piirdutakse lihtsa käsitööga. Õpilasfirmad kasutavad oma toodetes rohkem uudset tehnoloogiat ning professionaalset tootearendust. Ka seekord osaleb koolitusel õpilasfirmasid, mis tegelevad näiteks söejäätise tootmisega, Kalevi kommidest jäätise tegemisega, higirätikute ja interaktiivsete plakatite valmistamisega või isegi õpilastele suunatud vaimse tervise koolituste pakkumisega. Järgmine suurem õpilasfirmade laat toimub 10. veebruaril Tallinnas.

Laupäevase koolituspäeva kava:

10.00. sissejuhatus
10.30-13.00 töötoad erinevate ametite kaupa
13.00-13.30 ampsupaus
13.30-15.30 aktiivse müügi töötoad õpilasfirmade kaupa (AS Infotark koolitajad)
15.30-16.00 kokkuvõtted ja lõpetamine

Head Uudised GoodNews