1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Õpilasfirmade huvilised saavad täna kuulata parimate tegijate kogemusi
Õpilasfirmade huvilised saavad täna kuulata parimate tegijate kogemusi

Õpilasfirmade huvilised saavad täna kuulata parimate tegijate kogemusi

Täna õhtul algusega kell 17:00 toimub Tallinna Kesklinna noortekeskuses ja otseülekandena Facebooki vahendusel üritus „Õpilasfirmade Start-Up“, millel kogenud õpilasfirmad jagavad enda teadmisi, kuidas ettevõtet luua, ideid arendada ning milliseid vigu õpilasfirmat tehes vältida.

Üritusele kohale ja veebiülekannet jälgima on oodatud kõik ettevõtluse ja õpilasfirmade huvilised ning eriti need, kes on alles õpilasfirmat looma hakkamas. Eesmärgiks on pakkuda võimalust kuulata milline oli teekond selle aasta parimatel õpilasfirmadel. Kuidas tulla hea idee peale? Milliseid vigu vältida? Kuidas tagada eduka firma loomine?

Enda õnnestumisi ja vigu jagab kolm õpilasfirmat: “Eesti parim õpilasfirma 2020” 1.koha saavutanud õpilasfirma EHA, kelle tooteks on juhtmevaba laualamp. Teisele kohale tulnud õpilasfirma Münt, mis toodab täislooduslikke hambapesutablette. Kolmandana räägivad oma teekonnast helkurdisainiga õlakotte tootva õpilasfirma Sygis tegijad, keda on auhinnatud silmapaistva probleemlahenduse eest.

JA Eesti direktor Kersti Loor märkis, et vaatamata kevadel valitsenud tavapärasest keerulisematele oludele suutsid õpilasfirmad siiski päris edukalt kohaneda ning oma e-poed püsti panna. Seega ei tohiks ka uuel õppeaastal karta, et viirusest tingitud piirangud võiks õpilasfirmade tegutsemist takistada. „Noored on alati väga hästi suutnud luua ettevõtteid, mis lähtuvad parajasti ühiskonnas toimuvast. Ootame huviga, millised saavad olema selle õppeaasta õpilasfirmade suurimad trendid,“ lausus Loor.

Õpilasfirmade Start-Up ootab kõiki huvilisi. Sissepääs on tasuta ning üritusest tehakse ka otseülekanne Facebooki vahendusel.

Head Uudised GoodNews