1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ÕPILASMALEV I 25. mail algab registreerimine Õpilasmalevasse
ÕPILASMALEV I 25. mail algab registreerimine Õpilasmalevasse

ÕPILASMALEV I 25. mail algab registreerimine Õpilasmalevasse

25. mail kell 15.00 algab Sihtasutuse Õpilasmalev kodulehel registreerumine selle aasta malevarühmadesse. 13–19 aastastele aktiivsetele ja töökatele Tallinna koolinoortele on valikus suveks üle 40 rühma nii Tallinnas kui ka mujal Eestis, mis teeb kokku umbes 800 malevakohta Tallinna koolinoortele.

Tallinna Linnavolikogu esimees ja SA Õpilasmalev nõukogu esimees Tiit Terik märkis, et esialgu oli kavas malevasse registreerimisega alustada juba mai alguses, kuid eriolukorra tõttu tuli see edasi lükata, sest puudus valitsuse otsus õpilasmalevate ja laagrite osas. „Oleme alati lähtunud sellest, et malevasuvi peab olema noortele huvitav, kuid kindlasti ka turvaline. Praegu koostatakse täiendavaid juhendeid rühmade igapäevaste toimingute osas. Sellel aastal on rühmade suurusele seatud piirang. Kindlasti jääb ära traditsiooniline malevasuve avamine Raekoja platsil ning ilmselt on suure küsimärgi all ka ligi 700 osalejaga üle-eestilise EÕM kokkutuleku toimumine augustis,“ rääkis Terik.

Malevarühmade nimekirjaga ja üksikasjadega (toimumise aeg, töö, tööandja, eritingimused,  kandideerimine jne) saab tutvuda SA Õpilasmalev kodulehel. Kindlasti tuleb enne tutvuda ka registreerimise meelespeaga!

Siinkohal tuletab Õpilasmalev meelde, et registreerimine käib kiiruse põhimõttel – kes ees, see sees. Seetõttu tasub noortel eelnevalt endale valmis otsida sobiv rühm ja ka varuvariandid. Samuti olla valmis täitma motivatsiooniküsimustikku, osadesse rühmadesse pääsemiseks tuleb läbida täiendav kandideerimisvoor.

Kõikide registreerunute andmed salvestuvad SA Õpilasmalev andmebaasis. Kui juhtub, et kohe soovitud rühma ei pääsenud, siis kohtade vabanemisel võetakse soovijaga ühendust.

Head Uudised GoodNews