1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Õpilastel on veel viimane nädal võimalus kandideerida Tulevikutalendiks
Õpilastel on veel viimane nädal võimalus kandideerida Tulevikutalendiks

Õpilastel on veel viimane nädal võimalus kandideerida Tulevikutalendiks

Tulevikutalendi konkursi žürii liige Aigar Vaigu
Tulevikutalendi konkursi žürii liige Aigar Vaigu

Talendikatele noortele suunatud üle-eestiline stipendiumikonkurss Tulevikutalent 2017 taotlusvoor on avatud veel vaid viimast nädalat. 5.-12. klasside õpilaste taotlusi Tulevikutalendi tiitlile ja kuni 1500 euro väärtuses stipendiumile neljas kategoorias oodatakse hiljemalt 15. mail.

Seitse aastat tagasi Maxima Eesti poolt ellukutsutud stipendiumikonkurss ootab kandideerima üldharidus- ja kutsekoolide 5.-12. klasside talendikaid noori neljas kategoorias: sport, teadus, kultuur või ettevõtlikkus. Konkursi võitjaid aitab välja selgitada valdkonna asjatundjatest koosnev žürii, kelle hulka kuuluvad füüsik ja Rakett 69 saatejuht Aigar Vaigu, olümpiavõitjast korvpallur Tiit Sokk, ETV+ peatoimetaja ja noorte ettevõtlikkuse õhutaja Darja Saar ning laulja ja tantsija Gerli Padar.

Teadustalente hindav füüsik ja menuka teadussaate Rakett69 kohtunik Aigar Vaigu sõnul on oluline, millised on noore unistused ja mida ta tahab elus saavutada. “Noortes hindan entusiastlikku lähenemist oma püüdlustesse ja tahet midagi korda saata,” räägib ta. “Neile noortele, kes mõtlevad, kas konkursil kandideerida või mitte, soovitan võtta see üks päev ja panna kokku konkursi jaoks vajalik info ja osaleda!” innustab noori Vaigu, sest usub, et kandideerimisega võib ainult võita.

Tänaseks konkursile laekunud avalduste seis näitab, et kõige tihedam konkurents tõotab tulla spordi ja kultuuri kategoorias, ent on näha ka taotluste kasvavat trendi teaduse ja ettevõtlikkuse valdkondades. “Kandideerimiseks leiab konkursi kodulehelt www.tulevikutalent.ee kümme lihtsat sammu ja õpetlikud videod,” juhendab Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

VAATA VIDEOID!

Head Uudised GoodNews