1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OSALE JA VÕIDA! Konkurss „Minu koera lemmiktort“
OSALE JA VÕIDA!  Konkurss „Minu koera lemmiktort“

OSALE JA VÕIDA! Konkurss „Minu koera lemmiktort“

Eesti parim koeratort selgub konkursil Minu koera lemmiktortBaltikumi suurima heategevusliku koertenäituse BIGBANK Match Show raames kuulutab Eesti Koeraomanike Selts (EKS) välja konkursi „Minu koera lemmiktort“, mis selgitab välja Eesti kõige osavama ja originaalsema koeratordimeistri. Osaleda ning võitjat valida saavad kõik, kes külastavad lehte www.facebook.com/koeraomanikud.

„Ootame eelkõige, et koeraomanikud oleksid tordi valmistamisel loomingulised, originaalsed ning tunneksid torditeost rõõmu. Lemmikloom on täisväärtuslik pereliige ning miks mitte näha ka koera söögilaua garneerimisel mõnikord veidi vaeva,“ sõnas MTÜ Eesti Koeraomanike Seltsi juhatuse liige Aire-Piret Pärn.

„Kui tort valmis, tuleb teha sellest foto, mille saab üles riputada Facebooki lehele. Lemmiku tordist pilti üles pannes tuleb kindlasti lisada autori nimi ning tordi retsept. Tortide pilte võivad hinnata ning kommenteerida kõik kokandus- ja koerahuvilised. Kõige rohkem konkursi Facebooki leheküljel „meeldimisi“ saanud tordi omanik saab auhinnaks Caramira Õnneliku lemmiklooma poe kinkekaardi väärtusega 100 eurot,“ lisas Aire-Piret Pärn.

Retseptide postitamise tähtaeg on 6. oktoober 2014 ning konkursi võitja kuulutatakse välja 12. oktoobril Kristiine Spordihallis toimuval heategevuslikul koertenäitusel BIGBANK Match Show ja EKSi Facebooki lehel. Tänavusel BIGBANK Match Showl antakse välja ka tiitel „Inimese parim sõber 2014“ – kandidaatidega saad tutvuda SIIN.

MTÜ Eesti Koeraomanike Selts on 2006. aastal asutatud mittetulundusühing, mis haldab internetifoorumit www.koertekoda.net ning tegeleb hättasattunud koerte abistamisega koos Koertekoja foorumi kasutajatega.

Head Uudised GoodNews