1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Osale kindlasti! Esitada saab kandidaate aasta suurpere konkursile
Osale kindlasti! Esitada saab kandidaate aasta suurpere konkursile

Osale kindlasti! Esitada saab kandidaate aasta suurpere konkursile

Eesti Lasterikaste Perede Liit kutsub osalema aasta suurpere konkursile, mille kandideerimise tähtaeg on 19. aprillil. Konkursi tunnustus on auväärne tiitel ja 10 000-eurone stipendium.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul saavad konkursist osa võtta kõik tegusad ja toimekad nelja või enama lapsega perekonnad. „Kandidaate saavad esitada kõik Eestimaa inimesed: perekonnad ise, suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad,“ julgustas Õunap inimesi kandideerima.

„Tiitliga soovime tänada hakkajat perekonda, kes on vaatamata keerulise ajale säilitanud positiivse meele ning suutnud eriolukorrast kaasnevate väljakutsetega toime tulla,“ lisas Õunap.

Konkurss toimub 12. korda. Sellel osalemiseks tuleb täita Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel ankeet. Aasta suurpere selgub emadepäeval, 9. mail.

Bigbank paneb välja 10 000-eurose stipendiumi, et ergutada ja tunnustada Eestimaa terveid ja tugevaid suurperekondi ning toetada suurpere liikmete jätkuvat teadmiste omandamist, oskuste arendamist ning loomingulist tegevust.

Mullu osales konkursil 76 peret, tiitli võitis kuuelapseline perekond Alev Võrumaalt. Toimekas perekond elab isa Aivo rajatud moodsas kodus, kuhu mahub šokolaadivabrik kodukohvikuga.

Head Uudised GoodNews