1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Otepää uus loomejuht: ma pole päevagi oma elust viimase kolme aasta jooksul raisanud
Otepää uus loomejuht: ma pole päevagi oma elust viimase kolme aasta jooksul raisanud

Otepää uus loomejuht: ma pole päevagi oma elust viimase kolme aasta jooksul raisanud

Alates 8. juunist töötab Otepää Kultuurikeskuste loomejuhina Kaidi Pajumaa.

Ameerika psühholoog Susan Jeffers on öelnud: „Kui sa ei tee seda, mida armastad, siis raiskad oma aega.“ Kaidi luges seda tsitaati 2018. aastal Lendteatri teatrimaja seinalt ja see liigutas teda sügavalt. Alates sellest päevast on ta igas oma ettevõtmises järginud just seda mõtet – seda tunnet.

„Täna tunnen, et ma ei ole päevagi oma elust viimase kolme aasta jooksul raisanud. Küll aga see, mis on nüüd lähiajal seoses Otepää Kultuurikeskuste loomejuhi vastutusrikka rolliga saabumas, on midagi, millest olen unistanud salamisi kaks aastat. Ega’s ütlus, et olge oma unistustega ettevaatlikud, need võivad täituda, pole tühja tuulde lausutud. Unistused on täitumiseks! Julgegem unistada ja suurelt!“ ütleb Kaidi.

Kaidi Pajumaa elab Elvas. Ta on lõpetanud Tartu kommertsgümnaasiumi ja 2010. aastal Eesti Maaülikooli loodusteaduste bakalaureuse kraadiga. Kaidi on töötanud reisikorraldajana ning erakondades Isamaa ja Eesti Vabaerakond arendusjuhina. Viimased kolm aastat on ta töötanud Elva Lendteatris teatrijuhi abina, kus on teinud rolle ja täitnud muid administratiivseid ülesandeid. Etendusi on olnud nii Eestis kui ka välismaal. Uut loomejuhti on võimalik näha Otepää Teatri etenduses „Unustamatu Ööbiku villa“ 19. juunil Otepää kultuurimajas.

Kaidi juhendab Elva gümnaasiumis draamaringi ning Elva huviala- ja koolituskeskuses näiteringi. Ta avaldas 2020. aastal oma esimese luulekogu „Elan. Usaldan. Armastan“ ning on kirjutanud mitu näidendit noortele ja kuuldemänge.

Head Uudised GoodNews