1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OTEPÄÄ VALD ANNAB TEADA I Arstiabist Otepää vallas eriolukorras
OTEPÄÄ VALD ANNAB TEADA I Arstiabist Otepää vallas eriolukorras

OTEPÄÄ VALD ANNAB TEADA I Arstiabist Otepää vallas eriolukorras

Heade uudiste portaal teeb eriolukorra ajal tihedat koostööd ka Otepää vallaga, avaldame muutmata kujul ja täismahus Otepää valla arstiabi puudutava olulise info eriolukorras.

Otepää Tervisekeskuses:

Perearstide ja kõikide eriarstide plaanilised vastuvõtud on tühistatud. Plaanilised ambulatoorsed vastuvõtud lükkuvad edasi, patsiente teavitatakse uutest vastuvõtu aegadest. Terviseprobleemide korral võta ühendust oma perearsti või pereõega telefoni või meili teel. Perearsti vastuvõtt toimub ainult telefoni teel eelnevalt kokku lepitud ajal.  Täpsem info perearstikeskuse registratuurist telefonil 76 68 560. Röntgen ja labor töötavad ainult erakorraliste uuringute ja analüüside teostamise režiimis.

Sissepääs Otepää Tervisekeskuse hooldekodusse ja hooldusosakonda on külastajatele piiratud ning sissepääs on  võimalik ainult oma maja töötajatele ja teenindavale personalile. Kehtestatud on õendusabi teenusel viibivate patsientide ja hoolekandeteenusel viibivate klientide külastamise keeld.

Sangaste ja Puka perearstikeskustes:

Plaanilisi haigeid vastu ei võeta. Vastuvõtule tuleku vajaduse otsustab telefoni vastuvõtnud õde või arst. Perearstikeskusesse tohib kohale tulla ainult eelneval kokkuleppel ja õigeks ajaks.

Konsultatsioonide või probleemide korral palume helistada:

Sangaste perearstikeskus: tel. 76 90 388
Puka perearstikeskus: tel. 769 2142; mob: 5615 9139

Tervist puudutavate küsimuste korral peale tööaega helista perearsti nõuandetelefonile 1220, erakorraliste probleemide korral hädaabi telefonile 112. Hambaravi vältimatu abi saamiseks pöörduda Tartu Ülikooli Kliinikumi läbi EMO triaaži kabineti.

Otepää Hambakliinikumis jätkub erakorraline ravi. Erakorralistel patsientidel palume kindlasti ette helistada telefonil 5694 0830, et kokku leppida visiidiaeg ja vältida asjatut raviruumides viibimist. Kliinikusse sisenedes tuleb kõigil desinfitseerida käed!

Head Uudised GoodNews