1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Palju õnne! Aasta konsulent on Jekaterina Näälik
Palju õnne! Aasta konsulent on Jekaterina Näälik

Palju õnne! Aasta konsulent on Jekaterina Näälik

Maaelu Edendamise Sihtasutuse 2018. aasta konsulendi aunimetuse pälvis taimekasvatuse, nõuetele vastavuse, töötervishoiu ja tööohutuse ning toetuste taotlemise konsulent Jekaterina Näälik.

„Jekaterina – sõpradele Kati – on konsulendina tegutsenud pea 18 aastat. Samuti on ta töötanud valdkondliku koordinaatorina ja aidanud seeläbi ka ise nõuandesüsteemi arendada. Kohtudes on Kati alati reibas ja rõõmus ning temaga on lihtne suhelda,“ iseloomustas aasta konsulenti MES-i nõuandeteenistuse juht Leho Verk.

Aasta konsulendiks tunnistatud Jekaterina Näälik tegutseb konsulendina Saaremaal. Klientide hinnangul süveneb konsulent põhjalikult kliendi probleemidesse, on klientide suhtes viisakas ja lugupidav, on laialdaste teadmistega ja pädev oma ala spetsialist.

Nõuandeteenistus on parimaid konsulente tunnustanud juba 2007. aastast.  Aasta konsulendi valimisel võeti arvesse teiste konsulentide ja MES-i töötajate hinnangud kandidaatide töö kvaliteedile, klientidelt saadud tagasiside ning 2018. aastal sõlmitud nõustamiselepingute arv, rahaline maht ja nõustatud klientide hulk.

Head Uudised GoodNews