1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PARGIPEOD OTEPÄÄL I Otepää kultuurimaja pargis toimuvad läbi suve pargipeod
PARGIPEOD OTEPÄÄL I Otepää kultuurimaja pargis toimuvad läbi suve pargipeod

PARGIPEOD OTEPÄÄL I Otepää kultuurimaja pargis toimuvad läbi suve pargipeod

Otepää kultuurimaja pargis toimuvad läbi suve pargipeod, kuhu on oodatud kõik tantsuhuvilised vallakodanikud ja külalised.

Otepää Kultuurikeskuste loomejuht Kaidi Pajumaa märkis, et pargipidude sari sai alguse juba eelmisel aastal. „Ühistes aruteludes kujunes välja, et suveperioodil võiks kultuurimaja pargis olla kolm tantsuõhtut, mis on heaks täienduseks muudele suvistele Otepää kultuuri- ja spordisündmustele,“ ütles Kaidi Pajumaa.

18. juunil 2022 avab Otepää kultuurimaja pargis jaanipäeva tantsuõhtu Otepää suvehooaja. Jaanipäeva tantsuõhtul astub üles ansambel Nukker Kukeke, mis on neljast sõbrast koosnev energiline peobänd. Jaaniõhtule kohaselt saab lisaks tantsimisele ka kätt ja jõudu proovida erinevates traditsioonilistes jaanimängudes ning õhtust ei puudu ka õnneloos.

Pargipeod jätkavad publiku meele lahutamisega 9.juulil, mil pargilavale astub armastatud Sleepwalkers. Suvehooaega jääb lõpetama lõikuskuu tantsuõhtu 21.augustil, mil tähistatakse ka Eesti Taasiseseisvumist. Sel õhtul on samuti parki oodatud tantsuhimulised inimesed, kuna siis astub rahva ette palavalt armastatud ansambel Hellad Velled.

  • Pargipidudel on avatud Kultuurikohvik ja kõik peod algavad kell 20.00.
  • Pargipeod on tasuta!
Head Uudised GoodNews