1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Parimaks praktikandiks pürgib 57 noort
Parimaks praktikandiks pürgib 57 noort

Parimaks praktikandiks pürgib 57 noort

Eesti Tööandjate Keskliidu parima praktikandi konkursil „Praktik Cum Laude“ võistleb 57 kandidaati, kes jäid praktikapakkujatele silma oma silmapaistvate tulemustega. Alates tänasest saab kandidaatidega tutvuda ning valida nädala jooksul konkursi Facebooki lehel oma lemmiku.

„Praktika väärtustamine on aasta-aastalt tõusnud ja vaatamata koroonaajale, mis pani nii õppurid kui tööandjad keerulisse olukorda, esitati sel aastal konkursile rekordarv kandidaate,“ ütles Eesti Tööandjate Keskliidu haridusnõunik Anneli Entson.

„Sel aastal on märgata trendi, et noored läbivad oma oskuste tõstmiseks lisaks õppekavas ettenähtule omal initsiatiivil ka täiendava praktika. Noored mõistavad, et tööturul edukas olemiseks on ise vaja näidata initsiatiivi. Tööandjate jaoks on selline areng tervitatav, nii leitakse üles kõige motiveeritumad tulevased töötajad,“ sõnas Entson.

Publikulemmiku hääletus kestab kuni 20. oktoobrini ning võitja saab samuti premeeritud auhinnatseremoonial.

Parimaid praktikante tunnustatakse neljas kategoorias – parim praktikant kutsehariduses, parim praktikant kõrghariduses, parim praktikant töökohapõhises õppes ja parim välistudengist praktikant. Konkursi võitjad selgitab välja hindamiskomisjon, kuhu kuuluvad Eesti Tööandjate Keskliidu ja Haridus- ja Teadusministeeriumi esindajad.

„Praktik Cum Laude“ konkurssi korraldab Eesti Tööandjate Keskliit. Projekti rahastavad Euroopa Sotsiaalfond, Eesti riik ja Eesti Tööandjate Keskliit.

Lisainfo kampaania kohta leiab Eesti Tööandjate Keskliidu kodulehelt ja „Praktik Cum Laude“ Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews