1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PERE TÄHENDAB KOKKUHOIDMIST! Tänavused Võru linnapäevad rõhuvad perekesksusele
PERE TÄHENDAB KOKKUHOIDMIST! Tänavused Võru linnapäevad rõhuvad perekesksusele

PERE TÄHENDAB KOKKUHOIDMIST! Tänavused Võru linnapäevad rõhuvad perekesksusele

Hetk mulluste linnapäevade avamiselt
Hetk mulluste linnapäevade avamiselt

Tänavune kultuurisündmusterohke suvi Võrus tipneb linna 231. sünnipäeva puhul 21.-22. augustil toimuvate linnapäevadega, mis pakuvad traditsiooniliselt midagi sobilikku igaühe jaoks, olgu selleks siis muusika, käsitöö, sport, tants või kunst.

Kui mullu juubelit tähistades väärtustati Võru juuri ja väge, siis tänavuste linnapäevade ühendavaks teljeks on kaks päeva kestev perefestival “Koton om hää” Kesklinna pargis. “Tegemist on traditsioone loova mitmekesise pereüritusega, kus jõukohaseid ja huvitavaid tegevusi leidub igaühele. Mõlemal festivalipäeval toimub viis-kuus tundi kestev meeleolukas kontsertprogramm kesklinna laval, hulgaliselt meistriklasse ja õpitubasid, huvikoolide talendipäev, lisaks tegutseb Võru Toidu Telk ja pakutakse muid harivaid koostegemise võimalusi,“ tutvustab perefestivali projektijuht Ülle Voitka eelseisvaid sündmusi.

Festivali tegevused ja kontsertprogramm on innustatud kodukoha eripäradest ja väärtustest.

Kireva sündmusteahela oluline käivitaja on 21. augustil kell 15.30 spordikeskuse parklast algav, Kesklinna parki suunduv linlaste ja külaliste ühine rongkäik, millest on osa võtma oodatud kõik ettevõtted, organisatsioonid, ühingud ja linnakodanikud. Linnapea Anti Allase soov on mullu positiivse vastuvõtu leidnud rongkäiku veelgi suurendada. „Näitame koos üksmeelt ja kokkuhoidmist!“ kutsub ta kõiki võrulasi ja Võru-meelseid julgesti kaasa lööma.

Täpsema info ürituste kohta ja Võru linnapäevade kava leiba SIIT!

Head Uudised GoodNews