1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Pimedate Ööde filmifestival algatas kampaania “Märka kultuuri toetajat”
Pimedate Ööde filmifestival algatas kampaania “Märka kultuuri toetajat”

Pimedate Ööde filmifestival algatas kampaania “Märka kultuuri toetajat”

Paljude kultuuriürituste, sealhulgas PÖFFi jaoks on erasektori toetus elulise tähtsusega. Paraku on see juba pikemat aega languses – nagu on languses kogu Eesti majandus.

Mida teha, et motiveerida ettevõtjaid siiski kultuuri ja meie kultuuriüritustesse panustama? Nagu tarbijad valivad üha enam kanamune selle järgi, kas kanu on kasvatatud nende heaolu silmas pidades või mitte, kutsub PÖFF kõiki üles märkama, tunnustama ja ka eelistama oma igapäevastes tegevustes neid ettevõtteid ja nende tooteid, kes on järjepidevalt kaasa aidanud meie kultuuriruumi arengule.

„Meie kampaania eesmärk on esile tõsta neid ettevõtteid, kes on seni panustanud meie kultuuriruumi mitmekesisusse ja tahavad seda kõigi raskuste kiuste teha ka edaspidi, aga see võiks innustada ka neid, kes seda alles teha kavatsevad,” ütles PÖFFi juht Tiina Lokk.

  • 31. juulil kell 22.30 leiab Sõpruse Telliskivi välikinos aset PÖFFi armastusfilmide festivali Tartuff eriseanss, kus PÖFF annab omalt poolt hääle meie toetajatele ja nende lugudele. Järgneb Taiwani režissööri Lien Chien-Hungi romantilise komöödia „Salli” linastus.
Head Uudised GoodNews