1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita-Kosel algavad aiakontserdid: esinevad Tõnis Mägi, Jaan Tätte, Lindpriid, Kõrsikud ja paljud teised muusikud
Pirita-Kosel algavad aiakontserdid: esinevad Tõnis Mägi, Jaan Tätte, Lindpriid, Kõrsikud ja paljud teised muusikud

Pirita-Kosel algavad aiakontserdid: esinevad Tõnis Mägi, Jaan Tätte, Lindpriid, Kõrsikud ja paljud teised muusikud

Pirita-Kosel Kullese 5 hoovis astuvad suve jooksul üles Tõnis Mägi, Jaan Tätte, Lindpriid, Kõrsikud ja paljud teised muusikud. Esimene kontsert on kolmapäeval, 1. juunil. Kokku toimub 14 aiakontserti.

Juba neljandat suve, ikka igal kolmapäeval kell 19 algavad Pirita-Kosel aiakontserdid. „Eelmised suved on näidanud, et piritalased soovivad hubases aias mõnusalt muusikat nautida. Korraldaja Aivar Nurmik ootab ka eeloleval suvel oma koduaeda Kullese 5 suveõhtuid muusikaga veetma,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Ta lisas, et kogukonnaaktivist Aivar Nurmik koos pere ja sõpradega on ajanud väga head asja.

Kolmapäeval, 1. juunil annab sarjale meeleoluka stardi laste folkviiuldajate ansambel Tuuleviiul. Huvitav õhtu ootab Kullese aias 8. juunil, kui ilma laulab ilusaks sünoptik Ele Pedassaar, lisaks on laval Peeter Selis-Thomson bändiga. Oodata on humoorikat laulukava.

15. juunil esinevad Leila Miller ja ansambel Kontor ning 22. juunil Pirita oma noormees, superstaarisaatest tuttav Ingmar Kiviloo ja tema bänd. 29. juunil laulab Kullese aias Tõnis Mägi. Kontsert kannab pealkirja „Jäljed”. 16. juulil on Kullese 5 laval Väikeste Lõõtspillide Ühing ja 13. juulil Lindpriid. 20. juulil täidab õhtu imelise muusikagatrio Marianne Leibur, Ain Agan ja Raivo Tafenau.27. juulil esineb Lavassaare trio, 3. augustil Tõnu Raadik ja Eero Sommer, 10. augustil The Ilves Sisters, 17. augustil The Tri-Tones. 24. augustil esineb mees laulude ja lugudega Vilsandilt – Jaan Tätte. Aiakontserdid lõpetab 31. augustil Kõrsikud.

„Muusikat jagub igale maitsele ja oluline, et külalised tulevad õhtut nautima,” märkis Liinat.

  • Piletid saab soetada www.ticketline.ee. Osa kontserte on tasuta ja teha saab annetuse. Kontserdid algavad kell 19 ja kestavad umbes kaks tundi. Kullese 5 hoovi mahub 300 inimest. Võimalik on minna oma tooliga. Kohapeal on avatud puhvet.
  • Rohkem infot www.piritakontserdid.ee ja FB Pirita kontserdid.

Head Uudised GoodNews