1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita kutsub elanikke kaasa rääkima Miku tee piirkonna arendamisel
Pirita kutsub elanikke kaasa rääkima Miku tee piirkonna arendamisel

Pirita kutsub elanikke kaasa rääkima Miku tee piirkonna arendamisel

Pirita linnaosa valitsus ootab elanike ettepanekuid ja ideid Miku tee 8, 10 ja 11 kinnistute arendamise kohta. Ettepanekuid oodatakse 30. novembrini.

Pirita linnaosas Pärnamäel, teletorni ja botaanikaaia läheduses asuvad Miku tee 8, 10 ja 11 kinnistud on tootmismaa sihtotstarbega ja jäävad Pirita linnaosa üldplaneeringu järgi tootmishoonete alale ning Pirita jõeoru maastikukaitseala botaanikaaia piiranguvööndisse. “Praegu paiknevad seal omal ajal ehitatud kasvuhooned, mis kuulusid tootmiskoondisele Agro ja kus kasvatati lilli. Osas ajaloolistes kasvuhoonetes on viimased kümmekond aastat tegutsenud aiand ja aiandikauplus Võluaed. Samuti asuvad territooriumil katlamaja ja muud nõukaaegsed ehitised, mis on amortiseerunud,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Suurem osa umbes 10-hektarilisest alast on praegu tühermaa.

“Kutsume kõiki linnaosa elanikke saatma oma ideid ja ettepanekuid territooriumi tuleviku kohta. Leiame üheskoos Miku 8, 10, 11 kinnistutele ja selle lähiala tootmishoonete alale sobivad kasutused,” ärgitas linnaosavanem.

Ettepanekuid Miku tee piirkonna arendamise kohta ootab Pirita linnaosa valitsus kuni 30. novembrini e-aadressile pirita@tallinnlv.ee.

Head Uudised GoodNews