1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita kutsub suusatama ja uisutama: avatud on liuväli, hokiväljak ja kelgumägi
Pirita kutsub suusatama ja uisutama: avatud on liuväli, hokiväljak ja kelgumägi

Pirita kutsub suusatama ja uisutama: avatud on liuväli, hokiväljak ja kelgumägi

Vaatamata soojale ilmale ja vihmale saab Pirital harrastada talisporti. Suusatada on võimalik nii klassikalises kui ka vabatehnikas. Avatud on liuväli, hokiväljak ja kelgumägi.

Foto: Rene Suurkaev

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat sõnas, et kuigi viimastel päevadel on olnud sulailmad ja metsaalused juba paljad, pole vihm nurjanud võimalusi Pirital talisporti nautida. „Tänu väga kvaliteetsele ettevalmistustööle ja paksule kunstlumepõhjale võivad suusasõbrad sõita nii klassikat kui ka vabastiili,” sõnas Liinat. Praegu on sõitmiseks avatud 3,5 km radu, lumekihi paksus 20–40 cm ja rajad on valgustatud kella 23-ni. „Kui järgnevatel öödel tuleb külmakraade, saab rajad paremaks,” vahendas linnaosavanem.

Foto: Rene Suurkaev

„Peale suusatamise ja uisutamise saab Pirital ka kelgutada. Tänu kunstlumele on kelgunõlv meeldivalt sile. Pirital on head tingimused tunda mõnu talispordist ja nautida ilusat maastikku. Tulge täna, homme ja iga päev seni, kuni lund ja jääd jätkub,” kutsus Liinat.

  • Kõik uisufännid on oodatud Pirita liuväljale, mis on avatud iga päev iga ilmaga kella 10–22.
  • Teist talve on Pirital liuvälja kõrval avatud hokiväljak. Rohkem infot ja treeninguaja tellimine tel 623 9129, 5559 7080 või e-posti aadressil Reio.Taim@piritaspordikeskus.ee.
  • Kel endal suuski või uiske pole, saab need laenata Pirita tervisespordi majast, laenutus on avatud iga päev 10–22.
  • Pirita tervisespordi maja asub Rummu tee 3. Operatiivne info www.piritaspordikeskus.ee.
Head Uudised GoodNews