1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita on tänavu toetanud MTÜ-sid 4400 euroga
Pirita on tänavu toetanud MTÜ-sid 4400 euroga

Pirita on tänavu toetanud MTÜ-sid 4400 euroga

Pirita linnaosa valitsus on tänavu eraldanud mittetulundusühingutele tegevustoetusi kogusummas 4400 eurot.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul annab linn rahalist toetust konkreetsete ürituste korraldamiseks, samuti tegevustoetust juriidilistele isikutele igapäevaseks tegevuseks. “Toetust on saanud kohaliku kogukonna poolt algatatud ettevõtmised, mis haaravad kaasa huvilisi nii Piritalt kui kogu Tallinnast nagu Mähe kohvikutepäev ja Pirita kloostripäev,” sõnas linnaosa vanem. Pirita kloostripäev on pikaaegse traditsiooni ja erilise auraga üritus, kuhu tuleb kauplejaid üle Eesti ja sel aastal olid esimest korda avatud ka taaskasutusletid. “Toetame üritusi, mis liidavad kogukonda, elavdavad suhtlust ja suurendavad omavahelist ühtsustunnet nagu Mähe kohvikutepäev, mis on küll üsna uus, kuid üks ütlemata õdus üritus,” sõnas Liinat.

Pirita Linnaosa Valitsus on toetanud sportlikke ettevõtmisi nagu juunikuus Eesti Spordiseltsi Kalev korraldatud XX Tallinna võimlemispidu „Maailma aeg“, mis toimus Pirita spordikeskuses. Võimlemispeoga tähistati lastekaitsepäeva ning peo eesmärk on populariseerida võimlemist laste ja noorte hulgas.

“Pirita sügisjooksust on kasvanud piirkonna suurima osavõtjate arvuga jooksuvõistlus, mis tänavu toimus juba üheksandat korda ning mis meelitab kohale jooksusõpru Piritalt, Tallinnast, üle kogu Eesti ja välismaaltki,” tõdes Liinat. Tänavu jooksis Kloostrimetsa radadel rekordarv jooksusõpru.

“Neid üritusi, mida Pirita on toetanud, on veelgi. Samuti on olnud ettevõtmisi, mis pole saanud rahalist toetust, kuid mida oleme toetanud mõnel muul moel,” ütles Liinat.

Mittetulundustegevuse taotlusi võetakse vastu neli korda aastas, sel aastal saab taotlusi esitada veel 13. detsembriks.

Head Uudised GoodNews