1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirita otsib Eesti kauneimat jõuluehet
Pirita otsib Eesti kauneimat jõuluehet

Pirita otsib Eesti kauneimat jõuluehet

Pirita linnaosa valitsus kuulutab välja konkursi Eesti kauneima jõuluehte 2020 leidmiseks ning Pirita Kloostri Jõulumaa kuusepuu kaunistamiseks omanäoliste ja ainulaadsete ehetega.

„Pimedal ajal, aga eriti praegu igatsevad inimesed valgust, ilu ja häid emotsioone. Kindlasti tekitab hea tunde isetegemisrõõm ja üheskoos meisterdamine. Seepärast kutsun kõiki osalema Eesti kauneima jõuluehte konkursil,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Omatehtud ehteid võivad konkursile saata kõik – nii üksikisikud kui ka kollektiivid. „Oodatud on kõik põnevad ja efektsed omatehtud jõuluehted, pole vahet, kas need on teinud lapsed või täiskasvanud, on need valminud koos perega, käsitöötunnis või kunstiringis. Ootame ehteid üle kogu Eesti,” täpsustas Liinat. Kaunimad ehted leiavad koha Pirita Kloostri Jõulumaa kuusel.

„Loodan, et konkurss annab paljudele motivatsiooni võtta ette ehete meisterdamine. Soovin kõigile fantaasialendu ja tegemisindu, et Pirita Kloostri Jõulumaa kuusest saaks kordumatu jõulupuu. Agarat kaasalöömist!” innustas linnaosavanem.
Omavalmistatud jõuluehted palume saata või tuua Pirita linnaosa valitsusse aadressil Kloostri tee 6, Tallinn hiljemalt 9. detsembriks.
Vahvamaid meistreid premeerivad Kalev Spa veekeskus ja Jelly Bean. Meeleolukat meisterdamist!

Ilusat 1. advendipühapäeva kõigile!

Head Uudised GoodNews