1. Avaleht
  2. Kunst
  3. Pirita sotsiaalkeskuse kunstiring tegutseb veebi vahendusel
Pirita sotsiaalkeskuse kunstiring tegutseb veebi vahendusel

Pirita sotsiaalkeskuse kunstiring tegutseb veebi vahendusel

Pirita sotsiaalkeskuse kunstiringi Pintslikeerutajad liikmed ei pea koroonapausi, vaid saavad kokku veebi vahendusel.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul on Pirita sotsiaalkeskuse huviringide töö kroonviiruse leviku tõttu ajutiselt peatatud või ümberkorraldatud. „Näiteks kunstiring jätkab tegutsemist veebi vahendusel. Veebitunnid on andnud kunstihuvilistele indu tegevust jätkata. Üksteisele antakse teada oma tegemistest ja näidatakse tehtud töid, kuigi igaüks tegeleb meelisharrastusega ise paigas,” sõnas linnaosavanem.

Zoomi-tundide vahendusel on kunstihuvilised saanud suhelda juhendajaga, arutada valminud maalide üle ja turgutada vaimu elust-olust rääkides. Need kunstiringiliikmed, kes pole saanud veebitundides kaasa lüüa, on pidanud juhendaja ja sotsiaalkeskusega ühendust telefoni teel.

„Oluline on võimaluste piires tegevusi jätkata, olla inimestele toeks ja tegutseda kasvõi virtuaalsete kanalite kaudu, kuni saame taas jätkata tegevusi vanaviisi,” märkis linnaosavanem.

Pikkade traditsioonidega Pirita sotsiaalkeskuse kunstiringi juhendab Sirje Merelaid. Ringi töös osaleb kümmekond kunstihuvilist.

Head Uudised GoodNews