1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Muusika
  4. Pirita tähistas linnaosa valitsuse 30. juubelit menuka avakontserdiga
Pirita tähistas linnaosa valitsuse 30. juubelit menuka avakontserdiga

Pirita tähistas linnaosa valitsuse 30. juubelit menuka avakontserdiga

Laupäeval toimus Pirita Linnaosa Valitsuse 30. juubelile pühendatud hoovikontsert, mis tõi Padriku mänguväljakule paarsada muusikanautijat.

Tanja Mihhailova-Saare kaasahaarav esinemine pani publiku rõõmsalt kaasa laulma ning maha peeti publiku lauluvõistlus, mille võitis tiim Rando. Kohalikud elanikud rõõmustasid esmakordselt koduhoovile tulnud tänuväärse kultuurisündmuse ja meeldiva atmosfääri üle.

„Kontsert oli osa Pirita Linnaosa Valitsuse 30. juubelisündmuste sarjast ja meelitas kohale arvukalt muusikasõpru,” rõõmustas linnaosa vanem Kaido Saarniit. „Kogu kontserdi elekter toodeti päikeseenergiast ning see on meile väga oluline Euroopa rohelise pealinna seisukohalt,” tõi kontserdi jätkusuutliku poole välja Saarniit.

Järgmine hoovikontsert on juba 8. juulil Pirita Kose pargi korvpalliplatsil. Akustilise kavaga esineb Getter Jaani. Kolmas kontsert selles sarjas toimub 13. augustil Mähe noortekeskuse õuealal (Mugula tee 17a), kus esineb Uku Suviste.

  • Hoovikontserdid on tasuta!

„Suur tänu kõigile kohalolijatele, kes lõid üheskoos meeldejääva atmosfääri ning aitasid luua unustamatu kogemuse,” lisas Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Head Uudised GoodNews