1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirital avanevad uisuväli ja jõulumaa
Pirital avanevad uisuväli ja jõulumaa

Pirital avanevad uisuväli ja jõulumaa

Pirita kloostri jõulumaa toimub 16.–19. detsembrini.

Akustilised jõulukontserdid annavad Ott Lepland ja Getter Jaani, etendused annavad mustkunstnik Meelis Kubo ja Miku-Manni lasteteater. Rohkem infot lisandub FB-s ja veebis. Kogu programm on kõigile tasuta. Möödunud aastal käis jõulumaal üle 10 000 külalise.

Teist korda toimuva jõulumaa juurde kuulub ka jõululaat, kust saab soetada nii Eesti käsitööesemeid kui ka toidupoolist. “Ootame jõulumaa majakestesse inimesi eri kaupu müüma – käsitööd, kingitusi, nii soolast kui ka magusat toidukaupa. See on hea võimalus pakkuda linlastele ja külalistele jõuluostuks põnevat ja ainulaadset kraami,” kutsus Tõnis Liinat.

Kauplemiseks palutakse võtta ühendust priit@piritajoulumaa.ee, tel 509 1992.

4. detsembril avatakse Pirital nii liuväli kui ka kelgumägi.

„Tänu viimase nädala külmakraadidele ja lumele saab Pirital peagi nii uisutada kui ka kelgutada. Uisuväljakule on jääd tehtud eelmise nädala lõpust saati ja lumekahurid huugavad täiega. Laupäeval on plaanis avada nii liuväli kui ka kelgumägi,” ütles Liinat.

Praegu teevad lund neli lumekahurit Lükati silla juures, kuid pannakse tööle ka viies, äsja soetatud lumekahur, mis puistab looduslikule lumele lisaks korraliku kihi kunstlund Pirita jõe ääres asuvale kelgumäele. Oodata on ka esimese suusaraja valmimist ja alustatakse jäähokiväljakule jää tegemist.

Uisuväli jääb avatuks iga päev kella 10–22. Rohkem infot ja hinnakiri on Pirita spordikeskuse kodulehel.

Head Uudised GoodNews