1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirital etendub koguperelavastus „Metsluiged”
Pirital etendub koguperelavastus „Metsluiged”

Pirital etendub koguperelavastus „Metsluiged”

Pühapäeval, 3. juulil kell 19 on Pirita kloostri varemetes maagiline koguperelavastus „Metsluiged”. Esinevad Laura Põldvere, Triin Lellep, tuletantsijad ja akrobaadid. Etendus on tasuta.

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

„Pühapäeval on kõigil muusikasõpradel võimalik osa saada erilisest õhtust. Pirita kloostri varemetes näeb ainulaadset etendust „Metsluiged”. Kloostrivaremete vahel saavad kokku muusikud, tuletantsijad ja akrobaadid ning tulemuseks on maagiline sõu,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. „Taani kultuskirjaniku Hans Christian Anderseni muinasjutu ainetel põhinev vaatemäng pakub põnevust ja kaasaelamist nii suurtele kui ka väikestele. Tulge pere või sõpradega. Etendus on tasuta,” lisas linnaosavanem.

„„Metsluiged” on ühtepidi maagiline ja salapärane lugu, teisalt täis igapäevaelu hetki ja tundeid: peresuhted, armastuse jõud, üksteise märkamine,” ütles lavastaja Alice Aleksandridi. „Usun, et peale visuaalse ja vokaalse naudingu poeb etendusest hinge midagi erilist.”

Printsess Eliset kehastab lauljatar Laura Põldvere. „Esinen üle pika aja taas Eestis. Põnevas kombineeritud kavas improviseerin ja esitan poplugusid oma albumitelt,” ütles Põldvere.

Kurja kuninganna rollis on sopran Triin Lellep. „Olen koostöös Soome plaadifirmaga seganud klassikalist muusikat popmuusika ja põhjamaise helikeelega,” sõnas Lellep „Nüüd on hea võimalus seda põnevat loomingut jagada.”

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

Etenduses jagub kuhjaga tantsulist vaatemängu. Seda pakuvad Free Flow Fusion tantsutrupi akrobaadid ja koreograaf Daniil Volkovi tuletantsu trupp.

  • „Metsluiged” pühapäeval, 3. juulil kell 19 Pirita kloostri varemetes. Väravad avatakse tund varem. Sissepääs tasuta.

Head Uudised GoodNews