1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Põhjatähe laureaadiks nimetati pikaajaline Põhja-Tallinna piirkonnapolitseinik Tiit Toomepuu
Põhjatähe laureaadiks nimetati pikaajaline Põhja-Tallinna piirkonnapolitseinik Tiit Toomepuu

Põhjatähe laureaadiks nimetati pikaajaline Põhja-Tallinna piirkonnapolitseinik Tiit Toomepuu

Põhja-Tallinna linnaosavalitsus tunnustas koostööpartnereid, korraldades nende jaoks Vabariigi Aastapäeva puhul tänuürituse, kus anti välja ka linnaosa kõrgeim autasu – Põhjatäht.

Tänuüritusele olid palutud linnaosa mittetulundusühingute ja seltside, koolide ja lasteaedade ning teiste organisatsioonide ja asutuste esindajad, silmapaistvamad koostööpartnerid ja erinevate projektide läbiviijad.

Põhjatähe laureaadiks nimetati pikaajaline Põhja-Tallinna piirkonnapolitseinik Tiit Toomepuu, kes, olles ise Koplis kasvanud, töötab linnaosas juba 15. aastat.

„Tema tegemisi vaadates tundub, et ta teeb kõike: nõustab tema poole pöördunud linnakodanikke, teeb kodukülastusi peredesse, korraldab infotunde kogukonna turvalisuse teemadel, tutvustab oma tööd lasteasutustes ja palju muud. Ta leiab kõigiga ühise keele, kaotamata seejuures oma autoriteetsust,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Linnaosavanema hinnangul väärivad kodanikuühiskonna edendajad tunnustamist ja oluline on kasvatada teadlikkust vabaühendustest ja kodanikuinitsiatiivist.

„Meie linnaosa on tuntud oma kultuuri ja loovettevõtluse poolest, seetõttu pole ime, et suur osa Tallinna 6539st mittetulundusühingust asub just Põhja-Tallinnas,“ lisas Järvelaid.

Üritus toimus Koplis asuvas Põhjala Tehases, mis on teinud viimaste aastatega märkimisväärse arengu ja on omanäoliseks kultuuri- ja kogukonnakeskuseks muutunud.

Head Uudised GoodNews