1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PUHASTUSTÖÖD I Põhjalikud puhastustööd Haaberstis jätkuvad
PUHASTUSTÖÖD I Põhjalikud puhastustööd Haaberstis jätkuvad

PUHASTUSTÖÖD I Põhjalikud puhastustööd Haaberstis jätkuvad

Haabersti linnaosavalitsuse tellimusel on linnaosas käimas põhjalikud puhastustööd. Puhastusainega on pestud kõik linnaosa avalikuks kasutamiseks olevad istepingid ning linnaosavalitsuse hallatavad mänguväljakud. Märgpuhastatud on ka kõik teed ja tänavad ning nüüd jätkuvad puhastustööd veel Väike-Õismäe hoovides.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et kuigi suuremad puhastustööd on linnaosas käimas juba aprilli lõpust, siis käesoleval nädalal pesti puhastusainega puhtaks kõik linnaosas asuvad ja avalikuks kasutamiseks olevad istepingid. „Pinkide pesu teostati sel kevadel juba teist korda ning ühtekokku puhastati puhastusainega 320 istepinki,“ ütles linnaosavanem ning lisas, et samuti on linnaosavalitsuse tellimusel pestud ära ka kõik linnaosavalitsuse hallatavad mänguväljakud.

Linnaosavalituse tellimusel märgpuhastati ka kõik linnaosa väiksemad teed ja tänavad ning esmakordselt jõutakse puhastusega ka Väike-Õismäe ja Astangu hoovidesse. „Enamik hoove oleme tänu korteriühistu ja elanike koostööle juba ka puhastada jõudnud,“ sõnas Hanimägi ning tänas kõiki, kes pesu toimumise ajaks on oma sõiduki ajutiselt mujale parkinud.

Kuna hoove ja seal parkivaid autosid on Väike-Õismäel ja Astangul palju, siis jätkub märgpuhastus linnaosa hoovides kuni 4. juunini.

Kuigi eriolukord on seoses koroonaviirusega lõppenud, kutsus linnaosavanem siiski elanikke üles ettevaatlikkusele. „Avalikel spordiplatsidel ja mänguväljakutel tuleks endiselt järgida 2 + 2 reeglit ning isiklikku kätehügieeni ja mis peamine, haigena tuleb püsida kodus,“ lisas linnaosavanem.

Head Uudised GoodNews