1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. REGISTREERI JUBA TÄNA! Tulekul on Eesti VII Talveöölaulupidu Otepääl
REGISTREERI JUBA TÄNA! Tulekul on Eesti VII Talveöölaulupidu Otepääl

REGISTREERI JUBA TÄNA! Tulekul on Eesti VII Talveöölaulupidu Otepääl

23. jaanuaril 2021 toimub Otepääl juba seitsmendat korda Talveöölaulupidu. Peo motiiviks on sellel aastal „Talvine Horoskoop“. Kõiki sõpruskondasid ja koore oodatakse ennast peole kirja panema kuni 30.novembrini.

Talveöölaulupidu on heaks näiteks suurte spordisündmuste kõrval, et elu kihab tõesti igas eluvaldkonnas ja igal aastaajal. Korraldajad, Otepää Kultuurikeskuste töötajad, usuvad, et antud pidu lisab väärikat kõla Talvepealinna tiitlit kandavale Otepääle.

Otepää kultuurimaja kultuurikorraldaja Merle Soonberg ütles, et laulupeole on oodatud nii laulukoorid kui ka niisama laulusõbrad.

23. jaanuaril 2021 laulupeol on kavas seitseteist eestikeelset maagilist ja armastatud laulu läbi „Horoskoobi“ aegade. Neid on rõõm olnud laulda perekondlikel sündmustel, küla- ja vallapidudel üle Eestimaa ja väljaspool Eestitki.

„Sellega teeme kummarduse juubilaridele, kes on laulnud Horoskoobi laulud meie südametesse,“ ütles Merle Soonberg. „Kutsume kõiki, kel laul südames, sellest sündmusest osa võtma. Tegemist on kooslaulmisele ja koosolemisele pühendatud sündmusega, mille võtmesõnaks on koorilaul!“

Olge julged ja minge oma koori või sõpruskonnaga ning saage osa meeleolukast muusikasündmusest 23.jaanuaril 2021 kell 20.00 Otepääl!

Registreeri oma koor juba täna!

Registreerida saab kuni 30.novembrini 2020 siit.

Head Uudised GoodNews