1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Roheline Nõmme astub järgmise sammu pakendite liigiti kogumisel
Roheline Nõmme astub järgmise sammu pakendite liigiti kogumisel

Roheline Nõmme astub järgmise sammu pakendite liigiti kogumisel

Parema pakendikäitluse eesmärgil planeeritakse Nõmmele, lisaks olemasolevatele pakendikonteineritele, paigaldada veel 40-sse asukohta kokku 120 mahutit.

“Nõmme paistab silma oma rohelise mõtteviisi poolest. Nüüd soovime astuda järgmise sammu pakendite parema taaskäitlemise vallas, tahame elanikele lihtsamaks teha pakendite liigiti kogumise. Seetõttu on eriti tähtis, et igas asumis oleks võimalus pakendeid mugavalt avalikesse konteineritesse tuua, kui selleks puudub võimalus kinnistul“ rääkis Nõmme linnaosavanem Grete Šillis rohelise mõtteviisi edendamisest piirkonnas. “Ootame elanikelt tagasisidet 16. oktoobriks millistes piirkondades napib pakendikonteinereid ja kuhu neid juurde soovitakse.“

Šillis avaldas lootust, et uute konteinerite paigaldamisega lahenevad seniste konteinerite üle täitumise probleemid ning Nõmme linnaosas võib lugeda avalike konteinerite arvu piisavaks.

Selleks, et konteinereid saaks paigaldada peab olema 10 ruutmeetrit vaba ruumi ja võimalusel ei tohiks konteinerite kohal olla õhuliine.

Konteinerite asukoha ettepanekuid oodatakse aadressil: nomme@tallinnlv.ee

Head Uudised GoodNews