1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SAADA VIDEO I Saaremaa noorte kitarrivõistlus ootab osalejate videosid augusti lõpuni
SAADA VIDEO I Saaremaa noorte kitarrivõistlus ootab osalejate videosid augusti lõpuni

SAADA VIDEO I Saaremaa noorte kitarrivõistlus ootab osalejate videosid augusti lõpuni

Saaremaal elavaid ja saarega seotud noori oodatakse osalema Incap Estonia poolt korraldatavale Otto Puki nimelisele kitarrivõistlusele “Incap Rocks!”, et näidata oma oskusi ja võistelda auhinnalise preemiafondi nimel.

Kitarrivõistluse eestvedaja ja suur muusikasõber ning Incapi rahvusvahelise elektroonikatootmisettevõtte president Otto Pukk usub, et igaüks kes vähegi kitarrimängu harjutab ja selle vastu huvi tunneb, võiks endast kindlasti lühiklipi üles filmida ja võistlusele saata.

“Oleme alati toetanud Incapiga noorte ideid ja arengut ning andnud hoogu andekatele tulevikukujundajatele – olgu tegemist robootika või loomealadega. Incapi kitarrivõistlus on seega igale noorele suurepärane võimalus oma oskused publiku ees proovile panna ja selle eest ka auhinnale võistelda,” kirjeldab ta, olles ka ise lapsest saati pillimängu suur huviline.

Et kitarri näol on tegemist Saaremaal ühe enim mängitud pilliga, leidub Puki sõnul kindlasti palju noori, kel avaneb võimalus sel konkursil osaleda. Noorte muusikasõprade esiletõstmiseks ja nende tegemistele näiteks uue pilli või seadme seotamiseks hoogu andes kutsub Kuressaares tegutsev Incap Estonia võistlusel osalema kõiki kuni 25-aastaseid noori, kes jaotatakse kahte vanuserühma. Võistlejalt oodatakse kuni 1-minutilist kitarripala videot ning kummagi vanuserühma lemmikut premeeritakse muusikapoe 300-eurose kinkekaardiga.

“Kutsun kõiki Saaremaaga seotud noori julgelt osalema ja end proovile panema! Samuti julgustan saarlasi oma noortele sõpradele ja pereliikmetele kaasa elama ning toetama neid konkursil osalemisel!” sõnas Pukk, kelle sõnul ei ole klipi ülesfilmimine kindlasti keerulisem kui ühe video filmimine Instagrami või TikToki jaoks.

  • Otto Puki nimelisele kitarrivõistlusele “Incap Rocks!” saab saata lühivideosid kuni 31. augustini.
Head Uudised GoodNews