1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Veebiseminar lapsevanematele: kuidas eriolukorras koduõppega hakkama saada?
SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Veebiseminar lapsevanematele: kuidas eriolukorras koduõppega hakkama saada?

SÄILITAME RAHU JA OLEME TARGAD I Veebiseminar lapsevanematele: kuidas eriolukorras koduõppega hakkama saada?

Pühapäeval, 15. märtsil kell 12 saab HITSA Youtube’i kanalilt vaadata veebiseminari, kus haridustehnoloogid ja nõustajad jagavad nõuandeid, kuidas saavad lapsevanemad toetada koduõppel olevaid lapsi. Veebiseminaril räägivad spetsialistid, milliseid tehnoloogilisi vahendeid kasutada, millistele ohtudele tähelepanu pöörata ehk kuidas last distantsõppes toetada.

“Uues olukorras on kõigil väga palju küsimusi, millele püüamegi vastata,” ütles üks seminaril esinejaid, Pärnu Vanalinna Kooli haridustehnoloog Diana Veskimägi. “Mida teha, kui minu laps ei saa iseseisva õppimisega hakkama? Milliseid suhtluskanaleid kasutada? Kuidas korraldada õppimist, kui lapsel on nutisõltuvus?”

  • Veebiseminar on jälgitav HITSA Youtube’i kanalilt.
  • Seminar jääb järelvaadatavaks ning sellele lisatakse esimesel võimalusel ka venekeelsed subtiitrid.

“Räägime koduõppe erinevatest külgedest. Kõige tähtsam on praegu koostöö ja mul on olnud suur rõõm näha, kui tihedat koostööd kõik teevad. Õpetajad ja lapsevanemad, riigiasutused ja eraettevõtted. Kõik tahavad aidata. Kõigi jaoks on tähtis, et me sellest katsumusest edukalt läbi tuleksime,” lisas Diana Veskimägi.

Veebiseminari korraldavad koostöös Eesti Haridustehnoloogide Liit, Innove Rajaleidja ja HITSA, sellel annavad nõu Rajaleidja spetsialistid Lea Mardik (Pärnu, Viljandi, Rapla piirkonna juht), Kristin Veltri (õppenõustamisteenuste arenduskeskuse eripedagoogika peaspetsialist) ja Natalja Mjalitsina (Innove õppekava- ja metoodika agentuuri juht) ja Eesti Haridustehnoloogide Liidu esindajad, haridustehnoloogid Diana Veskimägi (Pärnu Vanalinna Kool) ning Ele Sööl (Rakvere Reaalgümnaasium).

Head Uudised GoodNews