1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Savisaar: kõik inimesed peavad olema külma eest kaitstud
Savisaar: kõik inimesed peavad olema külma eest kaitstud

Savisaar: kõik inimesed peavad olema külma eest kaitstud

34 (1)Tallinna linnapea Edgar Savisaar pöördus kõigi Tallinna sotsiaaltöötajate poole, nõudes neilt täit tähelepanu kodutute olukorrale seoses saabunud talvekülmadega.

“Palun teil kindlustada, et kodutute öömajad oleksid valmis abivajajaid operatiivselt vastu võtma ning vastavalt ilmastikuoludele tuleb avada öömajad ka päevasel ajal,” kirjutas Savisaar sotsiaaltöötajatele.

“Tallinna kodutute öömajades on piisavalt kohti ning kutsume üles iga tallinlast külma ilmaga maas lamavat inimest nähes teatama sellest kohe kiirabile, politseile või vastavatele linnateenistustele,” ütles linnapea ja juhtis tähelepanu novembri lõpu kurbadele juhtumitele Viljandi ja Põltsamaa vallas, kus alajahtumise tõttu suri kaks inimest. “Kõik inimesed peavad olema külma eest kaitstud ning meie kohus on neid märgata ja aidata.“

Linnapeal on lähiajal kavas külastada kodutute öömaju ja varjupaiku, et kontrollida nende valmisolekut abivajajate teenindamiseks. Tallinna Hoolekande Keskuse päevakeskus asub aadressil Suur-Sõjamäe 6a. Kodutute öömajad on Tallinnas avatud aadressil Merelahe tee 4, Alasi tänav 8 ja Akadeemia tee 34. Ööpäevaringselt on avatud varjupaigad aadressil Kadaka tee 153, Mahtra tänav 44 ning Kauge tn 4.

Head Uudised GoodNews