1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Seenioride vabaajamess aitab leida väärikale eale sobivaid tegevusi
Seenioride vabaajamess aitab leida väärikale eale sobivaid tegevusi

Seenioride vabaajamess aitab leida väärikale eale sobivaid tegevusi

seenioridSel pühapäeval kell 12-16 on Pärnu Kaubamajakas esimene seenioride vabaajamess.

Mess toob Pärnu käidavamasse paika käsitöö-, kunsti-, muusika- ja liikumisringid, seltsid ja ühendused, tervise- ja heaoluteenuste pakkujad. Mess on nagu suur kohvik, kus kohvitassi taga head-paremat nautides on hea kuulda teiste tegemistest või küsida spetsialistidelt nõu. Oma tegemisi on tutvustamas kõik suuremad seenioridele tegevusi pakkuvad keskused.

Messilt saab väärtuslikke nõuandeid – nõu saab küsida notarilt ja kinnisvaramaaklerilt, apteekrilt ja tervisetoodete spetsialistidelt, raamatukogu- ja päästetöötajalt.

Kohapeal saab hea ülevaate ka abivahenditest, millega aktiivsust säilitada, ning teenustest, kui hakkamasaamine on raskendatud. Messil saab tutvuda taastus- ja heaoluvõimalustega, eri stiilis treeningutega, haridusvõimalustega ning päeva- ja kogukonnakeskuste tegemistega. Nõuandeid saab ka ohutuse tagamiseks ning nutilahenduste kasutamiseks. Kohal on nii Tegusad Vanaemad kui Väärikate Ülikool!

Messilaval rullub lahti värvikas kultuuriprogramm, kus näeb ülevaadet Pärnu seenioride tegemistest.

Messi eesmärk on vähendada eakate üksindusse ning nelja seina vahele jäämist ning soodustada aktiivsust.

Kutsume messile uudistama kõiki Pärnumaa väärikaid kodanikke – see on koht, kust leiate endale uusi rõõmu pakkuvaid tegevusi ja tuttavaid-sõpru! Pange selga mugavad vabaajarõivad, tulge võtke osa treeningutest, juturingidest ja meisterdamistest!

Lapsed ja lapselapsed – aidake oma emadel-isadel-vanaemadel-vanaisadel leida üles toredad tegemised!

Head Uudised GoodNews