1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Sepa Jalgpallikeskuse avafestivali külastas üle 2000 inimese
Sepa Jalgpallikeskuse avafestivali külastas üle 2000 inimese

Sepa Jalgpallikeskuse avafestivali külastas üle 2000 inimese

Jalgpalli ühisvaataminePühapäeval avati Tartus ajaloolise ühisrahastusprojekti toel ehitatud Sepa Jalgpallikeskus. Eesti suurima jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega kulmineerunud staadioni avapäevale elas kaasa üle 2000 inimese.

Ühisrahastuskampaania eestvedajate sõnul oli juba kampaania algusest selge, et suure ideega staadion tuleb avada tõelise jalgpallipeoga. “Me tahtsime staadioni avada meie fantastilise ruutmeetrikampaania vääriliselt,” sõnas Sepa Jalgpallikeskuse kampaaniajuht Kalle Paas. “Kümnete vabatahtlike ja koostööpartnerite abiga suutsime nii kampaania toetajatele kui kohalikule kogukonnale pakkuda meeletult toreda elamuse!”

Ürituse korraldajad viskasid õhku ka idee sarnane festival korraldada kahe aasta pärast, mil toimub järgmine jalgpalli MM. “Festivalipäeva õhkkond oli heitlikust ilmast ääretult mõnus, nii et miks mitte tulla ka kahe aasta pärast kokku ja meenutada, kuidas me üheskoos tuhandete inimestega staadioni ehitasime,” rõõmustas Paas.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas eelmise aasta 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega koguti 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas sai igaüks osta endale ruutmeetri uuest staadionist ja sellega toetada tuhandete Tartu noorte jalgpallurite unistusi.

Head Uudised GoodNews