1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Sõdurilehe podcast toob kuulajateni riigikaitsesse panustajate lood
Sõdurilehe podcast toob kuulajateni riigikaitsesse panustajate lood

Sõdurilehe podcast toob kuulajateni riigikaitsesse panustajate lood

Eile alustas Sõdurilehe podcast ehk taskuhääling, kus küberväejuhatuse ajateenija reamees Kristjan Johanson toob saatejuhina kuulajateni riigikaitsesse panustajate lood.

„Enne ajateenistust oli mul endalgi raske kaitseväes eesootavat ette kujutada. Sõdurilehe taskuhääling annab ajateenijatele uue võimaluse rääkida oma teenistuskogemusest ja avab igapäevaelus ettetulevaid teemasid rohkem nende endi vaatenurkadest,“ ütles podcasti saatejuht reamees Kristjan Johanson. „Loodame, et saame kaitseväest ja ajateenistusest huvitatule pakkuda saadetega uut ja huvitavat infot, millest teistes kanalites veel räägitud pole.“

Sõdurilehe taskuhäälingu saadetesse kutsutakse külla inimesi, kes peagi tulevad, on praegused või on neist saanud juba endised ajateenijad. Saadetes räägitakse sellest, mis toimub sõduri elus, kasarmus, metsalaagrites ja õppustel.

Avaepisoodis räägivad enda kaitseväe kogemusest 1. jalaväebrigaadi pioneeripataljoni ajateenija nooremseersant Jaanika Paas ning 2. jalaväebrigaadi Kuperjanovi jalaväepataljoni reservväelane reamees Artur Rehi.

Sõdurilehe podcasti saab juba täna kuulata Spotifys ja SoundCloudis. Peagi on võimalik saateid kuulata ka YouTubes, Apple Podcasts, Google Podcasts ning teistest populaarsetest keskkondadest.

Sõdurileht on 1994. aastal loodud kaitseväe kanal, kus kajastatakse kaitseväelaste teenistust nii sõnas kui pildis. Alates 2020. aastast salvestatakse ka taskuhäälingu saateid. Sõdurilehe lugusid koostavad enamasti küberväejuhatuse strateegilise kommunikatsiooni keskuse ajateenijad.

Head Uudised GoodNews