1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SUUR PIDU PAIDES! Paide sünnipäevapeol esineb Marju Länik
SUUR PIDU PAIDES! Paide sünnipäevapeol esineb Marju Länik

SUUR PIDU PAIDES! Paide sünnipäevapeol esineb Marju Länik

Marju LänikRootsi 80-ndate valitseja Secret Service kõrval astub 27.augustil Suurel Sünnipäevapeol lavale mõni aasta tagasi telesarjades „Su nägu kõlab tuttavalt“ ja „Laula mu laulu“ taaskord publikut oma mitmekülgsusega üllatanud lauljatar Marju Länik.

Esmaspäeval ilmuvale ajakirjale Tre Pluss intervjuud andes meenutas Marju Länik lugupidamisega 1980-ndaid, mis oli hea aeg nii temale endale kui muusikale laiemas mõttes.

Mis puudutab lava jagamist maailmakuulsustega, siis meenutas lauljatar, et temal oli see võimalus juba 1980-ndatel aastatel kui arvukad esinemised suurtel kontsertidel nii Nõukogude Liidu avarustes kui välisriikides viisid kokku nii mõnegi tolle ajastu eredama tähega. „Need olid tol ajal väga toredad ja südantsoojendavad esinemised,“ meenutab ta kunagisi kuldaegu.

Marju Länik annab kontserdi Suurel Sünnipäeval Paide E-Piim Spordihallis 27.augustil kell 20.30. Kindlasti ei jää publik ilma tema suurimatest hittidest läbi aegade, kuid kõlavad ka mõned uuemad lood. Ja on ka põhjust – Marju Läniku viimaste aastate päris uued laulud on jõudnud raadiojaamade edetabelites kõrgetele kohtadele ja on ka lisa tulemas. Kui jutuks tuleb hiljuti alustatud koostöö Henry Laksiga uue laulu loomisel, muutub lauljatar kidakeelseks, kuid lubab siiski, et ka see jõuab Kesk-Eesti Tre raadio kuulajateni veel eeloleval sügisel.

Siinkohal peavad korraldajad teatama ka esimesest kaotusest esinejate nimistus. Juba kevadel tehtud plaan viia laval taas kokku ansambel Paradoks ja Peeter Kirss seekord vaid plaaniks jääbki. Peeter Kirss on suurepärases vormis, kuid nüüd on ansambli liikmeid kimbutamas tervisehädad. Kui bassimängija tõsise jalatrauma järel püsis lootus ansambel mõne noorema muusiku toel veel lavale saada, siis kitarrist Jaan Reimi pikale veninud terviseprobleemid mehe enda hinnangul augusti lõpupäevadeks veel ei taandu ning seekord Paide rokiajaloo alustala lavale astuda ei saa.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews