1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Suurim noorte infomess Teeviit avab täna uksed
Suurim noorte infomess Teeviit avab täna uksed

Suurim noorte infomess Teeviit avab täna uksed

Teeviit29.- 30.novembril toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28) Eesti suurim noorte infomess Teeviit, mis sel aastal toimub juba kahekümnendat korda.

Ligi 150 organisatsiooni (kutse-ja ülikoolid, noorteorganisatsioonid, ettevõtted jne) jagavad messil infot arukate tulevikuvalikute tegemiseks. Paljude Eestis esindatud õppimisvõimaluste kõrval on esindatud ka õppimis- ja töötamisvõimalused välismaal.

„Erialade valik on väga lai ning noortel tuleks neid huvitava valdkonna info kokku koguda, analüüsida ning panna paika oma eesmärgid tulevikuks,“ sõnas Teeviit 2013 projektijuht Jaanika Palm.
Palmi sõnul saab tööturul edukas olla see inimene, kes on valinud elukutse, mis talle meeldib ning, mille jaoks on tal olemas vajalikud eeldused.

Messil on esindatud Rajaleidja Karjäärikohvik, kus kogenud karjäärinõustajad aitavad noortel oma sihte seada ja Tallinna Ettevõtlusameti Kutselabor, kus on võimalik katsetada erinevate ametite tööülesandeid, et seeläbi saada parem ülevaade õige elukutsevaliku langetamiseks.

Noorte infomessi Teeviit korraldab haridus- ja teadusministeeriumi hallatav riigiasutus Eesti Noorsootöö Keskus.t

Head Uudised GoodNews