1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Muusika
  4. Suvisel kontsertõhtul Õismäe tiigi kaldal astub üles tšellokvartett C-Jam
Suvisel kontsertõhtul Õismäe tiigi kaldal astub üles tšellokvartett C-Jam

Suvisel kontsertõhtul Õismäe tiigi kaldal astub üles tšellokvartett C-Jam

Reedel, 16. juulil algusega kell 20 toimub Tallinnas Õismäe tiigi kaldal amfiteatris suvine vabaõhukontsert, kus muusikalist meelelahutust pakub tšellokvartett C-Jam.

Haabersti linnaosavanema asetäitja Oleg Siljanov rõõmustas, et üle pika aja toimub taas Õismäe tiigi kaldal amfiteatris kontsert. „Seoses kehtinud piirangutega ja elanike tervise huvides oleme pidanud Haabersti linnaosas ära jätma mitmeid traditsioonilisi üritusi, kuid nüüd on põhjust taas kodust välja tulla ja veeta üheskoos pere, sõprade ja hea muusika saatel mõnus suveõhtu Õismäe tiigi kaldal,“ rääkis linnaosavanema asetäitja.

„Suvisel kontsertõhtul amfiteatris astub seekord üles tšellokvartett C-Jam, kelle kaunist ja meeliköitvat muusikat on kõik huvilised oodatud nautima,“ ütles Siljanov ja lisas, et mõnusamaks äraolemiseks võib kodust istumise alla kaasa võtta pleedi või istumispadja.

Suvine kontsertõhtu amfiteatris on tasuta ja kõik huvilised oodatud. Vihma korral palutakse kasutada vihmakeepe, kuna vihmavarjud varjavad teiste külaliste vaatevälja.

Suvist kontserti amfiteatris korraldab Haabersti linnaosa valitsus.

Head Uudised GoodNews