1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Taani kroonprintsess külastab Eestit 1.-2. aprillil
Taani kroonprintsess külastab Eestit 1.-2. aprillil

Taani kroonprintsess külastab Eestit 1.-2. aprillil

Foto: VisitCopenhagen/Wikimedia Commons, CC BY 2.0
Mary Elizabeth Donaldson
Foto: VisitCopenhagen/Wikimedia Commons, CC BY 2.0

Tema Kuninglik Kõrgus Taani kroonprintsess Mary külastab Eestit koos Mary Fondi „Kiusamisest vabaks“ programmi esindajatega 1.-2. aprillil 2014.

Kroonprintsessi nimeline Mary Fond koos Taani lastekaitseorganisatsiooniga Red Barnet / Save the Children Denmark juhib lasteaedades ja algklassides ennetavat kiusamisvastast programmi „Kiusamisest vabaks“. Programm „Kiusamisest vabaks“ on kasutusel ka üle poole lasteaedadest Eestis ja 1.-2. aprillil tuleb kroonprintsess tutvuma, kuidas programmi on siin rakendatud.

Külaskäigu ajal kohtub Taani kroonprintsess partneritega Lastekaitse Liidust ning tal on võimalus jälgida programmi kasutamist praktikas. Laste ja kiusamise teemale keskendub kroonprintsess ka avades Õiguskantsleri Kantselei ja Lastekaitse Liidu korraldatava konverentsi „Kiusamisvaba haridustee“.

Visiidi raames külastab kroonprintsess ühtlasi Taani Kuninga aeda, kus Kuninganna Margrethe ja Prints Henriku Fondi ning AP Mølleri ja Chastine Mc-Kinney Mølleri Fondi toetusega teostas Tallinna linn renoveerimistöid 2013. aastal.

Head Uudised GoodNews