1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TAAS AVATUD I Nõmme avas elanikele kõik mänguväljakud ja spordiplatsid
TAAS AVATUD I Nõmme avas elanikele kõik mänguväljakud ja spordiplatsid

TAAS AVATUD I Nõmme avas elanikele kõik mänguväljakud ja spordiplatsid

Nõmme linnaosas asuvad jõulinnakud, mängu- ja koerte jalutusväljakud on põhjalikult puhastatud ning taas elanikele avatud. Samuti on lintidest ja piirdeaedadest priid rulapargid ja palliväljakud, vabas õhus saab mängida nii lauatennist, võrkpalli kui ka jalgpalli.

„Mänguväljakud ja jõulinnakud on Nõmmel taas avatud. Nende juurde paigaldatakse ka informeerivad sildid, mis tuletavad linnaelanikele meelde, et jätkuvalt kehtib eriolukord, tuleb hoida omavahelist distantsi, võimalusel kanda atraktsioonidel kindaid ja kasutada desinfitseerimisvahendeid,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. „Nõmme noorsootöötajad koos munitsipaalpolitsei ja politseiga jätkavad reide mänguväljakutele ja parkidesse. Eesmärgiks on 2+2 reegli meelde tuletamine ning viiruse leviku tõkestamise alane selgitustöö,“ lisas Šillis.

Mänguväljakute desinfitseerimistööd teostas Inspire Grupp OÜ. Nõmme linnaosa valitsus annab teada, et väljakutelt viidi puhastustööde käigus ära ka kõik sealt leitud mänguasjad. Vajadusel saavad omanikud need kätte Nõmme linnaosa valitsusest. Palume mänguasju mänguväljakutele mitte jätta. Linnaosavalitsus palub ka elanike abi – kui märgatakse mõne mänguväljaku puhul puudusi, lõhkumist või muud ebasündsat tegevust, siis tuleks sellest kindlasti teada anda Nõmme linnaosa valitsusele.

Head Uudised GoodNews