1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TÄIEGA TUBLID! Kristiine tublid ja töökad õpilasmalevlased korrastasid neli tuhat ruutmeetrit pargiteid ja põõsaaluseid
TÄIEGA TUBLID! Kristiine tublid ja töökad õpilasmalevlased korrastasid neli tuhat ruutmeetrit pargiteid ja põõsaaluseid

TÄIEGA TUBLID! Kristiine tublid ja töökad õpilasmalevlased korrastasid neli tuhat ruutmeetrit pargiteid ja põõsaaluseid

Täna, 10. juulil toimus Kristiine õpilasmaleva rühma pidulik hooaja lõpu- ja tänuüritus. Kahe nädala jooksul tegid noored linnaosa heakorrastustöid erinevates parkides ja haljasaladel.

„Kristiine selle aasta rühmas oli 15 malevlast, kes kõik elavad Kristiine linnaosas. Malev on suvelaager, mis ühendab endas töötamist, erinevaid kultuuri- ja sporditegevus. Kristiine rühma ühistegevused olid osaliselt ka riigikaitse suunitlusega, mille raames korraldati ka üks välilaager, kus õpiti esmaabi andmist, orienteerumist maastikul topograafilise kaardi ja kompassi abil,“ selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Malevlased töötasid esmaspäevast reedeni, kaks nädalat järjest ja tööpäeva pikkuseks oli 4 tundi. Peale tööd kinnitati keha, õpilasmaleva poolt korraldati lõunasöök, seejärel toimus pealelõunane malevaprogramm.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul olid õpilasmalevlased tublid ja töökad. „Löwenruh pargiteed said kõik servatud, rohitud – kokku üle kolmetuhande ruutmeetri pargiteid nägid välja nagu uued. Tuuliku tänava põõsad said uue hingamise, põõsaalused rohiti, kobestati, kokku korrastati 785 ruutmeetrit põõsaaluseid. Heakorrastati ka Sõjakooli park, kivisillutis vabastati rohust ja tehti ka teisi heakorratöid. Kahjuks segas kahel päeval töötegemist tugev vihm. Kui üldiselt olid ilmad maleva alguses harjumatult palavad, siis teisel nädalal oli pigem jahe. Kiidame ka tublisid ja usinaid rühmajuhte Markus Rosinat ja Helen Kahurit. Koostöö nendega sujus ladusalt ja väga hästi,“ sõnas Riibe.

Täname Kristiine linnaosa õpilasmalevlasi, rühmajuhte ja soovime ilusat ning huvitavat suve jätku!

Head Uudised GoodNews