1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinn annab loodusfotode võistlusel välja oma eripreemiad
Tallinn annab loodusfotode võistlusel välja oma eripreemiad

Tallinn annab loodusfotode võistlusel välja oma eripreemiad

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet otsustas osaleda koostööpartnerina fotovõistlusel „Eesti Looduse fotovõistlus 2020“, toetades MTÜ Loodusajakiri korraldatud võistlust eripreemiatega kategoorias „Tallinna loodus“.

„Meie eesmärgiks on Tallinna eripreemia andmisega panna inimesi märkama ja nägema linna ja looduse sümbioosi. Samuti soovime leida Tallinna linnast uusi ja huvitavaid fotosid, mis jäädvustavad linnas aset leidnud sündmusi, inimeste tegevusi ja linnapildi muutumist eri aastaaegadel,“ selgitas keskkonna- ja kommunaalameti juhataja Ain Valdmann.

Eripreemiad antakse eraldi välja kuni 16-aastastele noortelele ning 17-aastastele ja vanematele fotovõistlusel osalejale. Mõlemas vanusegrupis antakse välja üks peapreemia ja kolm lisapreemiat.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet kasutab preemiad saanud võistlustöid infotrükistel, ettekannetes ja meediakanalites, viidates töö autori nimele ja fotovõistlusele.

Tallinna eripreemia saamiseks nomineeritakse MTÜ Loodusajakiri kehtestatud võistlustingimustele vastavad fotod, mis on tehtud Tallinna linnas.

Head Uudised GoodNews