1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinn avab kaks renoveeritud lasteaeda
Tallinn avab kaks renoveeritud lasteaeda

Tallinn avab kaks renoveeritud lasteaeda

Tallinn avab tuleval esmaspäeval Kolde lasteaia ja kolmapäeval Vikerkaare lasteaia renoveeritud hoone.

Nii Kolde kui ka Vikerkaare lasteaias on rekonstrueeritud ja tänapäevaste nõuetega vastavusse viidud kogu hoone, sealhulgas tehnosüsteemid, köögid ja rühmaruumid.

Köögid on varustatud uute seadmetega, põhjalikult on korrastatud ka õuealad, rajatud on mänguväljakud ja paigaldatud uued mänguvahendid. Mõlemad lasteaiad said uue renditud sisustuse.

Põhja-Tallinnas aadressil Timuti tänav 24 asuv Kolde lasteaed sai lisaks olemasoleva hoone remondile juurdeehituse, kus on ruumid sõimerühmale, saal võimlemis- ja muusikatundide läbiviimiseks ning abihoone, kus on katusealune õuetundide läbiviimiseks ja eraldi hoiuruumid iga rühma inventarile, nagu mänguvahendid, jalgrattad ja kelgud.Lasteaias on avatud viis rühma kokku 114 lapsele.

Väike-Õismäel aadressil Õismäe tee 110 asuva Vikerkaare lasteaia üks tiib remonditi juba varem ning sai valmis läinud aasta augustis. Enne remonti töötas Vikerkaare lasteaia kahes korpuses kuus rühma ja kolmas korpus oli renditud äriettevõttele. Rekonstrueerimise esimeses etapis remonditi väljarenditud korpus kuue rühma tarbeks 134 lapsele. Praegu, kui remonditud on kogu lasteaia hoone, lisandus veel 112 kohta ning lasteaias käib 246 last.

Head Uudised GoodNews