1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tallinn premeerib EMil häid tulemusi saanud naisvehklejaid ja nende treenerit
Tallinn premeerib EMil häid tulemusi saanud naisvehklejaid ja nende treenerit

Tallinn premeerib EMil häid tulemusi saanud naisvehklejaid ja nende treenerit

Foto: Pixabay

Tallinna linnavalitsus eraldas reservfondist Tallinna Spordi- ja Noorsooametile 2500 eurot tunnustamaks ja toetamaks tallinlastest sportlaste Erika Kirpu ja Irina Embrichi ning naiskonna peatreeneri Kaido Kaaberma edukat esinemist Euroopa meistrivõistlustel.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on linn alati pidanud oluliseks toetada oma tublisid sportlasi kõrgete saavutuste ja tulemuste eest. „Oleme tänulikud ja uhked oma sportlaste üle, kes pakuvad meile niivõrd kaasahaaravaid ja kauneid tipphetketki,“ nentis Belobrovtsev. „Selleks, et tunnustada tallinlastest sportlaste kõrgeid saavutusi, otsustas linnavalitsus tänasel istungil toetada tallinlastest sportlasi Erika Kirpu ja Irina Embrichi mõlemat 900 euroga ning naiskonna peatreenerit Kaido Kaabermad 700 euroga.“

Oleme tänulikud ja uhked oma sportlaste üle, kes pakuvad meile niivõrd kaasahaaravaid ja kauneid tipphetketki.

Vehklemise epeenaiskond koosseisus Erika Kirpu (tallinlane), Irina Embrich (tallinlane), Julia Beljajeva ja Kristina Kuusik võitsid Serbias, Novi Sadis tänavu 21. juunil toimunud vehklemise Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali.

Head Uudised GoodNews