1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tallinn tunnustas parimaid tervishoiutöötajaid
Tallinn tunnustas parimaid tervishoiutöötajaid

Tallinn tunnustas parimaid tervishoiutöötajaid

Tallinna linnavalitsus ja tervishoiuamet tunnustasid raekojas tänukirjade ja parima tervishoiutöötaja tiitliga 16 oma ala pühendunud spetsialisti.

Abilinnapea Betina Beškina sõnul ei ole kahtlustki, et kõik tervishoiutöötajad on aasta jooksul teinud ja andnud endast väga palju linnaelanike tervise ja turvalisuse hüvanguks, kuid traditsiooniliselt tunnustakse aasta lõpus raekojas neid, keda on esitanud raviasutused ja kolleegid. „Need tuhanded ja tuhanded kodanikud, keda tervishoiutöötajad on ravinud kas ambulatoorselt või statsionaaris, saavad pühade ajal olla perekonna keskel. Kindlasti nad tajuvad, et tervis on inimese kõige suurem vara. Vaimse ja füüsilise heaolu tagamine on praeguses ühiskonnas aga suureks väljakutseks ja siin on roll ka tervishoiutöötajatel. Ma loodan siiralt, et üks hetk saame veel rohkem panustada ennetustegevusele ja suunata valdkonda veel rohkem ressurssi,“ rääkis abilinnapea tervituskõnes. „Algamas on jõuluaeg ja kui paljudele tähendab see puhkust, siis meedikute jaoks on tegemist ühe pingelisema perioodiga. Soovin kõigile, kes te päevast päeva ennast ületate ja võimatut võimalikuks muudate, veeta pühad ka lähedasteringis.“

2019. aasta parima tervishoiutöötaja tunnustuskirja pälvisid: Ida-Tallinna Keskhaigla günekoloogiaosakonna günekoloog-juhtivarst Reeli Saaron ja funktsionaaldiagnostikaosakonna õendusjuht Helve Järv, Koduõe kauaaegne koduõde Irina Mayba, Tallinna Lastehaigla lastepsühhiaater Eve Põllu ja intensiivraviosakonna medvend Ott Tälli, Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse pereõde Suzan Nezametdin ja perearst Epp Evard, Lääne-Tallinna Keskhaigla arst Jekaterina Nešpanova ja õde Anastassia Luškina, Tallinna Kiirabi õde-kiirabibrigaadijuht Elle Jürgenson, Põhja-Eesti Regionaalhaigla uroloogiaosakonna arst Taimi Laur ja õendusdirektor Aleksei Gaidajenko, Tallinna Hambapolikliiniku arst Tarmo Soilts, Pirita Perearstikeskuse pereõde Maarja Randma, Tallinna Koolitervishoiu kooliõde Anželika Stadnik, Perearstikeskuse Sinu Arst perearst Tiina Saks.

Pidulikul vastuvõtul pakkusid muusikalist külakosti Raivo Tafenau saksofonil ja Ain Agan kitarril.

Head Uudised GoodNews