1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu online TV-s
Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu online TV-s

Tallinna Ettevõtluspäev toimub tänavu online TV-s

Muutunud maailm vajab uut lähenemist, mistõttu toimub tänavu Tallinna Ettevõtluspäev 6. oktoobril esmakordselt virtuaalselt. Selleks luuakse veebilehele ettevõtluspaev.tallinn.ee spetsiaalne online-TV keskkond, kust saab päeva jooksul jälgida ligi kolmekümmet erinevat saadet. Päeva peateemaks on RE:start, julgustades kõiki edasi liikuma ja muutunud maailmas uusi lähenemisviise leidma.

Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu sõnul ettevõtluspäev oma olemuselt ei muutu – nii nagu eelnevatel aastatelgi, tuuakse huvilisteni ligi 30 erinevat üritust, mis pakuvad põnevat ja harivat sisu erineva profiiliga külastajale. “Kuna ettevõtluspäevalt käib tavaliselt läbi kuni 3000 inimest, siis ilmselgelt tuli meil tänavu läheneda sellele hoopis innovaatilisemalt ja lõime ettevõtluspäeva online-TV,” kirjeldas Riisalu. 

Seitsmeteistkümnenda Tallinna Ettevõtluspäeva peateema on RE:start, mis inspireerib ja julgustab kõiki edasi liikuma ja muutunud maailmas uusi lähenemisviise leidma. Restartida aitab päevajuht Urmas Vaino, kes juhatab päeva sisse ja teeb lõpus ka kokkuvõtteid. Vaino juhtida on ka paneeldiskussioon “Teekond uude normaalsusesse”, kus ta arutleb esinejatega, kuidas muutunud olukord enda kasuks muuta, kuidas leida julgus, et tundmatusse astuda, keda kaasata ja millest loobuda?

Ettevõtlussaadetes astuvad üles valdkonna eksperdid ja ettevõtjad, kes räägivad sellest, kuidas kohaneda järskude muutustega töökeskkonnas ja teha ümberkorraldusi tootmises. Millised on võimalused ettevõtluse toetusteks ja koostöövõimalused teadus- ja arendustöödeks.   

Ettevõtluspäeval osalemine on kõigile tasuta.

Head Uudised GoodNews