1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. Tallinna Kammerorkestri kontserdid toimuvad vastavalt koroonaohutusreeglitele
Tallinna Kammerorkestri kontserdid toimuvad vastavalt koroonaohutusreeglitele

Tallinna Kammerorkestri kontserdid toimuvad vastavalt koroonaohutusreeglitele

12.-19. augustil toimuvale „Heino Eller. Eesti eleegia“ kontserttuurile ja Triigi Filharmoonia hooaja lõppkontserdile pääsemiseks on kohapeal olemas ka tasuta COVID-kiirtesti tegemise võimalus. Seda saavad kasutada inimesed, kellel ei ole COVID-tervisetõendit võimalik esitada.

Alates 9. augustist kehtivad Eestis kultuurisündmustele uued piirangud ja korraldaja sõnul toimuvad kõik kontserdid uusi nõudeid arvesse võttes. „Meil on olemas kõik võimalused, et korraldada kavandatud kontserdid kuulajate tervisele ohutult ja turvaliselt. Neile inimestele, kel COVID-tervisetõendit veel ei ole, pakume enne kontserdi algust kohapeal tasuta antigeeni kiirtesti võimalust,“ ütleb Tallinna Filharmoonia direktor Margit Tohver-Aints.

Seega tuleb Tõnu Kaljuste ja Tallinna Kammerorkestri kontserdile tulles võtta lisaks piletile kaasa COVID-tervisetõend, selle puudumisel varuda aga aega testimiseks. Tasuta kiirtestimise kulud katab Tallinna linn.

Kuidas tulla kontserdile:

  • Vastavalt valitsuse piirangutele tuleb täisealistel inimestel kontserdile tulles lisaks piletile kaasa võtta COVID-tervisetõend, mis on portaalist Digilugu.ee allalaetav kõigile, kes on vaktsineeritud, läbi põdenud viimase kuue kuu jooksul või teinud 72 tunni jooksul PCR-testi. Samuti tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument, sest neid kontrollitakse pisteliselt.
  • Neile, kel COVID-tervisetõend puudub, pakub korraldaja kohapeal võimalust teha enne kontserdi algust tasuta antigeeni kiirtest. Selleks tuleb tulla kohale varem – kell 19.30 algava kontserdi eel on tasuta testimispunkt avatud kella 18–19 ja kell 19 algava kontserdi eel kella 17.30–18.30. Varem kohaletulemine on vajalik selleks, et kontserdi alguseks oleks kõik testid tehtud.
  • COVID-tervisetõendita pääsevad kontserdile nooremad kui 18-aastased ja erivajadustega inimesed, nagu näeb ette 9. augustist kehtima hakkav valitsuse korraldus.

Piletid ja sooduspiletid kontserdile on saadaval Piletilevist ja tund enne algust kohapealt. Lisaks annab kontserdi korraldaja õdede ja hooldustöötajate tänamiseks loodud Paikaardi omanikele piletiostul lisasoodustust 15%.

Kontsertidest saab lähemalt lugeda SIIT.

Head Uudised GoodNews