1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tallinna korteriomanikud ja -ühistud hakkavad saama kolm korda nädalas tasuta õigusabi
Tallinna korteriomanikud ja -ühistud hakkavad saama kolm korda nädalas tasuta õigusabi

Tallinna korteriomanikud ja -ühistud hakkavad saama kolm korda nädalas tasuta õigusabi

Tallinna korteriühistute esindajad ja liikmed saavad 1. oktoobrist Tallinna linnavalitsuse teenindussaalis tasuta õigusabi.

„Hakkame korteriühistute juhatustele ja korteriomanikele koostöös Eesti Õigusbürooga tasuta õigusabi pakkuma,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. „Kogenud juristilt saab erinevates korteriühistuga seotud küsimustes tasuta nõu kolmel tööpäeval nädalas.“

Tallinna linnavalitsuse infosaalis (Vabaduse väljak 7) toimuvale nõustamisele pääseb nii eelregistreerimisega kui ka kohapeal elava järjekorra alusel esmaspäeviti kella 9-12, teisipäeviti kella 9-12 ja 13-17 ning neljapäeviti kella 13-17.

Lisaks kohapealsele nõustamisele saab eelregistreerimisel kutsuda Eesti Õigusbüroo juristi korteriomanike üldkoosolekutele. Ka selle eest tasu ei küsita. Juristi vastuvõtule saab end registreerida argipäeviti kella 9-17 telefonile 6 871 223 helistades.

Eesti Õigusbüroo on 2,5 aasta jooksul õigusabi jaganud enam kui 20 000 inimesele. Korteriühistud on Eesti Õigusbüroolt abi saanud ligi 700 korral.

Korteriomanikele ja -ühistutele suunatud arenguprogrammi raames korraldab Tallinn linnaosades temaatilisi seminare. „Sel sügisel korraldame kaheksa eesti- ja kaheksa venekeelset kokkusaamist,“ ütles abilinnapea Eha Võrk.

Esimene eestikeelne seminar toimus 18. septembril Mustamäel. Järgmine toimub 2. oktoobril algusega kell 17 Lasnamäel Lindakivi kultuurikeskuses (J. Koorti 22). Arenguseminarid on tasuta, kuid eelregistreerimisega.

Head Uudised GoodNews